Bende 2 adet var hocam isterseniz uyguna vereyim , dizimden sakatlandığım için artık kullanamıyorum.Merhabalar,
Yıl olmuş 2020 ve konu açılalı 5 sene geçmiş. Şu an acil taşıyıcı ihtiyacım var ve ilk mesajlardaki fiyatları okudukça memleketi bu hale getirenlere rahmet okuyorum. Şu an ülkede tekerden sabitlemeli platformlu taşıyıcı kalmamış. Kalan ise sadece BNB Rack Supporter modeli ve fiyatı 1.290 TL. Maalesef mecburen bu ürünü alacağım ve bir bisiklet parası da bu parçaya vereceğim. Yazık gerçekten. Ağlanacak haldeyiz.
bu model zaten araç arkası taşıyıcı. platformlu modellerden. yani teker kilitli.@scarletpimpernel arac arkasi tasiyiciyi nicin tercih etmiyorsunuz.
hocam merhaba sizdeki platformlu modelden mi? benim istediğim platformlu yani teker kilitlemeli model. eğer bundansa ilgilenirim.Bende 2 adet var hocam isterseniz uyguna vereyim , dizimden sakatlandığım için artık kullanamıyorum.
Elimde 3 Farklı ürün var .@Halilibrahim Selamlar.Ben de taşıyıcılara bakıyorum.İstediğiniz fiyat nedir?
Geçmiş olsun. Umarım geçicidir. Tekrar dönersiniz.Bende 2 adet var hocam isterseniz uyguna vereyim , dizimden sakatlandığım için artık kullanamıyorum.
Daha evvel sol dizimden 2 Sağ dizimden 2 toplam 4 ameliyat oldum, asfsltta bilmediğim için arazide sürdüğüm sürece bu tarz sakatlıklar yaşamaya mahkumum. Gençken hem daha az yaralanıyor hem de daha çabuk toparlıyordum artık 35 yaşını bitirdimGeçmiş olsun. Umarım geçicidir. Tekrar dönersiniz.
Evet Ankara hocam.Açıkçası çok zayıf olduğum bir konu.Sizdeki markalara bir bakıp dönüş yapayım.Ankara’dasınız galiba?Cuma günü taşınacağım için acil lazım.