Scudo Sports

Araç arkası bisiklet taşıyıcısı

Değerli yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar. Bu akşam Atek Bisiklet varmış Bostancı’da oraya araçla gidip bakacağım. Bu spoiler olan yerden dolayı çok emin olamadım.

Scudo
merhaba linkteki ürünü ramazan bayramından sonra aldım istanbul armutlu arası kullandım ve ara ara halen kullanmaktayım 27.5 inc mtb ve 16 inc çoçuk bisikleti ile kullandım ben ürünü portatifliginden dolayı aldım aracın arkasında kapalı hali ile ufak bir çanta kadar yer kaplıyor bence bunuda bir inceleyin

(link)

Herkese merhaba,
Konu içerisinde arattım ancak bulamadım, belki de gözden kaçırmış olabilirim.

2 adet dahon mariner d8 sahibiyim. aracım sedan model bir araç.
Katlanabilir bisiklet için en uygun bisiklet taşıyıcı hangisidir acaba? Kullanan veya bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

Biz Belçika'da fotoğraftakini kullanıyoruz ve ruhsata işlemeye ya da herhangi bir şekilde yasal bir bildirimde bulunmaya gerek kalmıyor kullanmak için. Bunu Türkiye'de kullanmak trafik kurallarına göre yasal mı acaba, ruhsata işlemeyi isterler muhtemelen. Çok pratik ve hafif.

IMG_20190813_152037.jpgIMG_20190813_152037.jpg

Katlanır bisiklet ve bisiklet taşıyıcı pek kafamda örtüşmediği için size bir öneride bulunamayacağım.

Çeki demirine takılan modelse sadece çeki demiri ruhsata işletiliyor taşıyıcı ile ilgili bir yaptırım yok bildiğim kadarıyla.

Merhaba arkadaşlar bisiklet taşıyıcisi olarak acs pro 2 iş görür mü tek bisiklet taşıyacağım araç Leon . Veya daha farklı kullanışlı uygun ürün önerebilir misiniz

@Hakanka saris bones vardi galiba tek bisiklet icin.

• Beğen
Tepkiler: Hakanka
Merhabalar,

Yıl olmuş 2020 ve konu açılalı 7 sene geçmiş. Şu an acil taşıyıcı ihtiyacım var ve ilk mesajlardaki fiyatları okudukça memleketi bu hale getirenlere rahmet okuyorum. Şu an ülkede tekerden sabitlemeli platformlu taşıyıcı kalmamış. Kalan ise sadece BNB Rack Supporter modeli ve fiyatı 1.290 TL. Maalesef mecburen bu ürünü alacağım ve bir bisiklet parası da bu parçaya vereceğim. Yazık gerçekten. Ağlanacak haldeyiz.

Son düzenleme:
Merhabalar,

Yıl olmuş 2020 ve konu açılalı 5 sene geçmiş. Şu an acil taşıyıcı ihtiyacım var ve ilk mesajlardaki fiyatları okudukça memleketi bu hale getirenlere rahmet okuyorum. Şu an ülkede tekerden sabitlemeli platformlu taşıyıcı kalmamış. Kalan ise sadece BNB Rack Supporter modeli ve fiyatı 1.290 TL. Maalesef mecburen bu ürünü alacağım ve bir bisiklet parası da bu parçaya vereceğim. Yazık gerçekten. Ağlanacak haldeyiz.
Bende 2 adet var hocam isterseniz uyguna vereyim , dizimden sakatlandığım için artık kullanamıyorum.

@Halilibrahim Selamlar.Ben de taşıyıcılara bakıyorum.İstediğiniz fiyat nedir?

Açıkçası çok zayıf olduğum bir konu.Sizdeki markalara bir bakıp dönüş yapayım.Ankara’dasınız galiba?Cuma günü taşınacağım için acil lazım.

• Beğen
Tepkiler: Halilibrahim
Geçmiş olsun. Umarım geçicidir. Tekrar dönersiniz.
Daha evvel sol dizimden 2 Sağ dizimden 2 toplam 4 ameliyat oldum, asfsltta bilmediğim için arazide sürdüğüm sürece bu tarz sakatlıklar yaşamaya mahkumum. Gençken hem daha az yaralanıyor hem de daha çabuk toparlıyordum artık 35 yaşını bitirdim :) Geri dönmeyeceğim maalesef
Açıkçası çok zayıf olduğum bir konu.Sizdeki markalara bir bakıp dönüş yapayım.Ankara’dasınız galiba?Cuma günü taşınacağım için acil lazım.
Evet Ankara hocam.

• Üzgün
Tepkiler: Çağdaş78
Hocam,thule 532 güzelmiş.Benim aracın üstünde yatay barlar var.Ona monte edilebilir diye düşünüyorum.Sizle nasıl görüşebiliriz?

(link) uzun zaman önce kullanıyorduk.

• Beğen
Tepkiler: muratcan06
Geri