Scudo Sports

Araç arkası bisiklet taşıyıcısı

@JRV

Benim kullandığım taşıyıcıda hız maksimum 130 km. 140 yaptığımı bilirim. Gözüm aynadaydı bir şey olmadı.

Scudo
@clubber
Gözünüzün aynada olması hiçbirşey kazandırmıyor inanın.Bisikletim saniye içinde uçtu gitti.

• Beğen
Tepkiler: mervan kızıl
@Aytaç DİREK

Orası öyle ama hiç olmazsa uçarken görürdüm. :)

Taşıyıcıma güvenmesem o kadar hızlanmazdım.

Hala Peugeot 3008 ime bisiklet taşıyıcı alamadık gittik iyi mi?
Evdekiler surat yapmaya başladı :)

Testlerin çoğu rüzgar tünelinde yapılıyor. Bunu da düşünmek gerek. Biz arabayla 100 ile gidiyoruz zannederken yandan yediğimiz bir 30km lik esinti arabayı zaten salladıgı gibi alır. Aynadan görsek de görmesek d epek önemi kalmaz. Sorun şu ki her şey çok pahalı dostum çok pahalı

Bu gidişle zaten bir tane şundan alıp arabanın içine koyacağım kafam da bisikletim de rahat edecek.
canvas.png

fiyatı da çok uygun
(link)

merhaba,
bende mossonun yada buzzrock un 3 lü bisiklet taşıyıcısını alacağım.
Bisikletlerden biri bayan.
Bu taşıyıcılar bayan erkek diye ayrılmıyor değilmi.

Plakanın görünmesini engelliyor ise polis ceza yazabilirmiş. mersin otoban gişe çıkışında beni durdurduklarında ceza yazabileceğini belirtti polis

Suriyelilerin plakası görünüyor yazabiliyorlar mı merak ediyorum@yasarilker

Canları isterse yazarlar onu biliyoruz... Arap harfleri oldugu zamanlarda sormuştum "aradaki rakamlara yazıyoruz" demişlerdi.. YERSEN! demiştim kendi kendime. Neyse konu başka yerlere gitmesin. Fazla takılma ilker dsotum amaç kimseyi üzmek değil

Benim gördüğüm en iyi arka taşıyıcı thule raceway 991- veya 992
Her aracın arkasına asılabiliyor. Sedan ya da hatcback fark etmiyor. Ancak fiyat uçuk 1800TL TR de..
2.jpg 3.jpg 1.jpeg 4.jpeg

Thule işi çözmüş. Benim de olsun çok isterdim. Kaba kuvvet kullanılmadığı anlaşılıyor. Thule'un 1/9 fiyatına Ben İzmir'den 200₺ 'ya aşağıdaki taşıyıcıyı aldım. Araca ve bisiklete uygun kullanımda zarar vermediğini, tecrübeli biri tarafından bağlandıktan sonra 120km/s hızda bile bana mısın demediğini, ancak portatifliği ve kolay bağlanması, bisikletin yerleştirilmesi gibi etkenler açısından zorlayıcı olduğunu söyleyebilirim. Kancaları özel birşey ile kaplı ve araca zarar vermiyor. Ben alıştım ve mutluyum.

46116c9ae8c7421a3a8c533f79a49bef.jpg

HayatatribündenbakanlaR

Holiganguc bende geçtiğimiz sene internet üzerinden sanırım 70 tl gibi bir fiyata bu modelden aldım..marka aynı fakat diğer her şey aynı görünüyor.. bende ilk kullanacağımda kafamda soru işaretleri vardı ama yaklaşık 4000 km yol yaptık hiç bi sıkıntı vermedi üstelik 150 -160 km/s gittiğimiz bölgeler oldu yine herhangi bi sıkıntı vermedi şükür.. ama her molada inidiğimde ilk işim gidip kontrol ediyordum kayışlarını,bisikletimin bağlantı yerlerini zaman zaman gevşemiş olabiliyordu...

@Serkan1903 zaten olabilecek en iyisini almissiniz dostum. Üstelik bagajını da kullanabiliyorsun. Daha ne olsun? Plaka görünüyor, lambalar yanıyor...
Üstelik en sağlam tutanlar da bunlar, maalesef araç ya çeki demiri olmalı. Tek sorun o

ben ipli kullanıyorum önceki aracımda kaborta hasarı verdiğinden yeni aracımda kullanmaya kıyamadım

Tavan taşıyıcısı kullananlar varmı? Benim arabanın şimdilik tekli koltuğunu söktüm, direk bagajdan sürüyorum bisikleti ancak bir taşıyıcı gerekiyor uzun vadede. Tek düşüncem tavana bisikleti asınca araba yanal rüzgarlara daha fazla kapılırmı?

Merhaba arkadaşlar, 2 adet biri 26 jant biri 28 jant bisiklet var aracım Volkswagen caddy marka arkaya bisiklet taşıyıcı gerekiyor hangi marka veya model önerirsiniz?

• Beğen
Tepkiler: bsklt07
@predator82d dsotum şimdiye kadar yazılanlar size bir fikir vermiş olmalı. Yukarıda fotografını paylaştıgım model ve markaya bakın. THULE un araç uygunlugu listesinde bulursunuz. Çok pahalı evte ben de daha alamaıdm ancak bu her araca uyacak şekilde tasarlanmıs bir ürün. Yoksa diğer ürünlerin çoğu arabayla beraber kullanılmaz oluyor. Örneğin hatchback için aldıgınız tasıyıcı sedan a olmuyor. Biraz daha araştırmanızı öneririm.
Forumda kullanan sizinkinden aracı da olan varsa size söyler yoksa taşıyıcı markalarının siteleri üzerinden uymluluk kontrolü yapmalısınız..

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
Bisikletin her alanında olduğu gibi burda da. İyi olan iyi para.. Hayatın deyim. Yalnızca bisiklet değil. Ben karbon yol bisikleti aldıktan sonra taşıyıcıya asmıyorum. Ona da iyi para vermem lazım zira. Zaten evden çıkıp gidiyorum gideceğim yere. Bir yere illa bisiklet götüreceksem, çiziklerden nasibini almış olan alüminyum eski bisikleti götürüyorum. Ama bir yandan da araç üstü taşıyıcı şart gibi.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@amoush00

Karbon bisikletin taşıyıcısı ayrı mı ?

En son kulladığım arabayı satalı bir kaç ay oluyor ve şu anda arabam yok. Çocukları, eşimi, eşyaları ve bisikletleri yazlıktan getirmek için arabaya ve bisiklet askısına ihtiyaç duymuştum. Askılara bir türlü güvenemedim (hızlandığında bisikletin düşmesi vs). Büyükçe bir araç (Volvo XC60) kiraladım, arka koltuklardan birini katlayıp bisikletlerin de ön tekerleklerini söküp diğer eşyalar ile birlikte güzelce sığdı.

Tabii her gün için uygulanabilecek bir yöntem değil.

Geri