Scudo Sports

Arabaya çarptım.

Aldora Road Team

Daimi Üye
Tepki
140
İsim
Üzeyir Sağlık
Bisiklet
Carraro
Arkadaşlar bu gece olan ve beni üzen bir haber paylaşmak istiyorum. demir yığını bisikletimle gece aheste aheste giderken yokuş aşağı iniyordum sonra birden bi baktım küüt diye ses bem beyaz şahine arkadan öyle bir çarptımki fren papuçları koptu sonra araba ötmeye başladı geceydi hasar varmı bakamadım ama hani vurunca benim bisikletin arka teker havalandı yani o derece allahtan kafada kask v.s vardı düşseydim az hasarla atlatırdım sonra adam pencere çıktı kaçmak zorunda kaldım yarın gidip özür dileyecem.

• Beğen
Tepkiler: kerem oktar
Scudo
Bende bugün çalılıklara daldım aslında suç bende değil çalılar yolun ağzına kadar çıkmış tabi düzeltsen bakan yok bi an sagıma baktım ondan sonra çalıların içinde kendimi buldum :))

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Geçmiş olsun. Gece kullanırken daha dikkatli olmak gerekiyor.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim de lastikten fırlayan taş bir arabaya değmişti adamın durması halinde ne yapabilirim onu düşündüm bir an

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Doğukan Şık
Hocam ne bileyim ya böyle bir an içim geçmişti hem zaten bahçede havlayan köpekler falan vardı dikkatim onlardaydı v.s o değilde yarın dayak yermiyim ki. Yada şöyle yapıcam önce gidip arabaya bakarım hasar yoksa gider özür dilerim hasar varsa ölçer biçerim bisikletimi satar evinini kapısını çalarım hasarı karşılayacam falan der özür dilerim. :D

• Beğen
Tepkiler: Barıs Yazıcı
@Uzeyir Sağlık

Forumda daha önce de buna benzer bir başlık vardı. Yine bir kardeşimiz Şahin marka bir araca çarpmıştı, baya telaşlıydı. Tavsiyem, yarın gidip arabaya şöyle bir bakın, eğer hasar varsa ve ödeyebilecek durumdaysanız ödeyin. Ödeme gücünüz yoksa da adama çok fazla bulaşmayın. Gidip bir özür dilemeniz kafi. Zaten sizden para isteyeceğini de sanmıyorum. Anladığım kadarıyla çocuk yaştasınız, hepimiz küçükken böyle şeyler yaptık. Olur öyle şeyler. "Bisikletimi satar öderim" lafını forumda ikinci kez görüyorum ve her iki olay da bir arabaya hasar verme olayıydı. Sakin olun gençler :)

Her ne pahasına olursa olsun karşı tarafın zararını ödeme teklifinde bulunun. Siz odeyemeseniz de aileniz ödemeli. Canınız yanmamış, buna da şükür deyin.

@Uzeyir Sağlık

Kapısını çal " sağlamlık testinden geçemediniz tüvtürkün yeni uygulaması böyle cezanızı ödeyin " de yeni bisiklet parası çıkar :D :D

• Beğen
Tepkiler: sspl
otomobili kıymetli biri ise sokak ortasına bırakmasaymış o da aracını. bence suçunuz yok. bu benim arabam da olsa durum böyle. e adam arabasını nereye koysun diyorsanız bu sokak ortası olmamalı o zaman. ben de arabamı sokak ortasına bırakıyorum ve başına ne gelirse gelsin sorumlusu benim. sizin bisikletinize ve siz birşey olmaması önemli. özür dilemek vicdan sahibi bir insan olduğunuzu gösteriyor. yine de, bence özür dilemek zorunda değilsiniz.

Kesinlikle gidip Özür dilemeli diyeceğim ama araç şahin olunca sahibi hakkında tereddüt oluştu bende. Sen yine de git Özür dile kardeş.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Efecan UZUN
@Tahir Keskin

tavsiyem,n arkasındayım. vicdan sahibi bir insan 14 yaşındaki delikanlı ama özür dilemek zorunda değil. başına bişey gelseydi, suçlu otomobili yola parkeden kişiydi. yollar park yeri değildir, Tahir bey. saygılarımla.

Abi umarım adam anlayışlıdır.O değilde sen arabayı nasıl görmedin ön far yokmu sanırım yok. :D

Yıllar önce çevre yolundan giderken, kafa önde eğik şekilde ön viteste çıkan sorun nedir diye bakındığım sırada önümde emniyet şeridine girip durmuş arabaya arkadan çarptığım aklıma geldi. Ben adama ne diyeceğim şimdi diye aklımdan geçirmeye bile fırsat kalmadan çarptığım anda adam gaza basıp gitmişti çarptığımı bile anlamadan. Ama metal bir tampondu, hasar yoktu görebildiğim kadarıyla. :)

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
@Çağatay Günet

Abi tavsiyeler için çok teşekkürler'de şöyle durum var ön farım yok evet :D açıkcası direkler vardı zaten aydınlıktı her yer ben önümü gördüm görmesinede hani dikkatsiz gidiyordum istemsiz bir şekilde mal mal pedal çevirirken oldu bunlar :D tabii sonra adam cama çıkınca basma isteği geldi bir an şimdi baktım olayın olduğu yere araba yoktu. Akşam bidaha bakmayı planlıyorum ama yaya olarak şimdi bisikleti görünce falan peşime takılır.

Geri