Scudo Sports

arabadaki yolcuların bisikletliyle dalga geçmesi

yokuşu tırmanıyordum ve o esnada müzik dinlemiyor olmanın cezasını ödedim , ceza ne miydi? Varoluşunu annesinin mesleki tecrübesizliğinin sonucu olarak meydana gelen bir iş kazasına borçlu olan o kişinin ettiği küfürü işitmek..nedir ulan bu ? Neden kendi yolunda sessiz , sakin pedal çeviren birine sövüyorsun be şerefsiz! Sebep olarak şunu ileri sürebilirim: Haset...Kendisinin araba ile kat ettiği mesafeyi başkasının kas gücü ile kat ettiğini görmek bu zavallılarda inanılmaz bir hınç duygusuna yol açıyor ve bu nefreti de böyle arabanın camından küfürler ederek dışa vuruyor, bu adamlar tıpkı bir mucize olarak denizin üstünde yürüyen İsa ya sen yüzme bilmediğin denizin üstünde yürüyorsun diyen inançsızlar gibidir, kendilerine olan inançlarını muhafaza etmek için bütün dünyayı inkar ederler.

• Beğen
Tepkiler: Kemal kmndo
Scudo
Bugün İzmir-Datça bisiklet turu bitirdim. Otobüsle sabah geldim. Yol boyunca aşırı bir şeyle karşılaşmadım ama genel olarak yanımızdan arabayla geçip yüksek sesle bağırıp bizi korkutmaya çalışan tipler vardı. Hayır bisikletten daha iyi gözlemliyorsun, bu tipler kendini bir görseler nasıl gerizekalı gibi göründüklerini anlayacaklar.

• Beğen
Tepkiler: Kemal kmndo
Türkiye, malesef medeni ve geri kafalı insanların bir arada yaşamaya çalıştığı bir yer.

Değişim kolay değildir acı verir. Zayif karakterlerin kendini tatmin etme dürtüsü o tepkiler. Ama belki içlerinden çok azı imkan olsa bisiklete aşık olabilir. Ama gerçekci olacağım kabul öküz laftan anlamaz.

Geri