Scudo Sports

arabadaki yolcuların bisikletliyle dalga geçmesi

Scudo
Millet kusura bakmayın da ben bu bisikletlilerin mangalcılara, yolda karşılaştığı garip insanlara -bunların yaptıklarına-, bisiklet yoluna park edenlere, bisiklet yolundan yürüyenlere vs. (liste uzar anlayacağınız) cahil, medeniyetsiz yaftası yapıştırmasını anlayamıyorum ve anlayamayacağım.
Yoksa hepiniz Hollanda'da doğup büyüdünüz de bi ben mi Tepecikliyim? :eek:ut:

@BİLAL K.

Yolda karşılaştığımız garip insanımsılara veya bisiklet yoluna park eden görme engelli vatandaşlara cahil ve medeniyetsiz damgası yapıştırmak için Hollanda da doğup büyümek gerekmiyor.
Mesele damgalayanın nerde doğup büyüdüğü değil damgalananın nerede doğup büyüyemediği...

@Selami53

neden hollanda'dan almanya'dan daha ileride olmayalım dimi:)

@Ali Ç.

isterseniz yangın söndürücü kullanın yada alev makinası

@mustafa genç
Ben airzound kullaniyorim gayet etkili

Kırmızı ışıkta beklerken otomobilinden"oradakilere selam söyle hehehehe" diyen beyefendiye ! "neredekilere" diye saf bir soru sordum. "Gittiğin yerdekilere nıhahahahaha" diye cevap verdi. Ben de "Annene de söylerim" dediğimde uğradığı dumur süperdi.
Bir başka beyefendi grubu (3 kişiden oluşan ve şoför hariç bellerinden yukarısı otomobilden dışarı sarkmış ) ise "Laaaaayn a..na g...ğum g..ünde ışık yanıyor layyyyn" diye bağırdıklarında "gelin sizinkinde de yakarım" dediğimde kaçışlarını unutmuyorum.
En son yanından geçerken "Tipe bak laaaayn nıhahahaha" diye bağıran beyeffendiye aniden durup "gel ne diyorsan yüzüme karşı söyle" dediğimde "abi sana demedim orada biri var ona dedim ben " cevabındaki eziklik beni bile üzdü.
Bu olaylar her zaman geçtiğim yerde ve kalabalık içinde olmasa, diğer beyefendilere cesaret vermeyeceğini bilsem durup cevap bile vermem ama bunlara cevap vermesem bir kaç gün sonra kıçıma teneke bağlamaya kalkarlar. Bu nedenle bazen ağzının payını veriyorum. Bazen de "Abi ne yapmışın böyle kendine yaaaa" diyenlere de gülüyorum. Çok kâle almayın.

@alpdeğer tanrıverdi

@Edip Dinçer

Ben bana da benzer sekilde davranan birisi olunca yüzüne bakıyor gülümsüyor el sallıyorum by by diye. [emoji2] Çekip gidiyorlar bende eğleniyorum. Kafaya takmaya hiç gerek yok. O insanlardan daha çok var maalesef.

Yanimdan aragazi ile gecen sahine (icide standart 5 genc olan modellerinden) cevizli bagda trafik sikisinca ferrarinin bile kontak kapattigi trafikde yanindan gecerken bende motor sesi cikartarak yanlarindan gecdim ve onlarin mal bakislari arasinda ilerlerken kendi kendimede gulmedim degil. Canim yurdum

Birkaç ay önce e-5 yanyolda kan ter içerisinde merter'den zeytinburnu istikametine doğru sürerken, anayolda giden Yurtiçi Kargo'ya ait bir araçtan dallamanın teki çıkıp şöyle bağırdı: "Ulan orrrrrrrrrrrrrrrrr..... çocuğu kaldırıma çık lan şerefsizzzzzzzzzzzz" (vurgular aynen böyle). Hayır yani amacın ne lavuk.

Tabii ben cevap verene kadar o çoktan İncirli'ye varmıştı o hızla. Namıssız.

@alperK

O apaçiler birde bu tarz şeyler dinliyodur. :) Valla hayret ediyorum öyle insanlara.
(link)

Arkadaşlar bu tür olayları ihmal etmeyin.
Sıkıştırıp kazaya meydan verme, sebep olmadan dolayı 572 TL cezası var..
Size 1.5 metreden fazla bilerek yaklaşan her aracı 154 'e şikayet edin.

@Birhan K.

plakasını alıp kargo genel merkezine şikayet etteydin.

@Özgür TÜRK
Nasıl alayım abi, adam basmış gidiyor. Zaten arada bariyerler var, görülmez plaka falan. Aklıma da gelmedi açıkçası. Anlık bir olay işte.

@Birhan K.
Eger plakasi alabilseymissiniz o mahlukati (insan diyemiyorum) isinden ederdiniz belki aclikla islah olurdu..

Yani kardesim aslinda kötü olmus biraz,bazi insanlar böyle iste,o andaki hissettigin duygulari az cok kestirebiliyorum fakat sen yinede sakin ol bosver kendi çapında eğlensin.

Daha dun biri camdan beline kadar cikip ".......... yegenim" dedi. Tek anladigim kisim yegenim kelimesiydi zaten.

Bende "efendim halacimmm" dedim de durmadi

camdan kafasını çıkarıp bana doğru " glu gluuuu " yaparken kaza yapıyordu az kalsın arabanın biri.

@alpdeğer tanrıverdi
"11'li içerir" hahahahah cevaplarınıza hayran kaldım :D

2014 kuşadasında hala bisiklet yolu olmadığından bazen zabıtalar durduruyor beni burada süremezsin diyor. geçen aksam oldu sürerim dedim. arayayım trafiği ceza yazsın istersen dedi bak orada tabela var dedi. bende o tabela motorlu taşıtlar için dersinize calısın lütfen biraz, he simdi sen trafiği çağıracaksın onca günlerdir beni sıkıştıran dolmuşuydu taksisiydi bunlara ceza yazmayacak da bana ceza yazacak öylemi? yakarım polisinide zabıtasını ondan sonra dedim. İyi bi şey yapmadım ama fena dumur ettim. Giremezsin dediği yere de normalde girdiğimden daha süratli girdim.
Motorlu yunus polisleri tarafından da sıkıştırıldım. Ondan polise zabıtaya inancım kalmadı şikayet vs. konusunda. bilinçli olmayıp ya su insanlar keske bilinclense bile demiyorum. Başına gelmeden anlamayacak ki çünkü kendimi niye avutayım.

Geri