Kırmızı ışıkta beklerken otomobilinden"oradakilere selam söyle hehehehe" diyen beyefendiye ! "neredekilere" diye saf bir soru sordum. "Gittiğin yerdekilere nıhahahahaha" diye cevap verdi. Ben de "Annene de söylerim" dediğimde uğradığı dumur süperdi.
Bir başka beyefendi grubu (3 kişiden oluşan ve şoför hariç bellerinden yukarısı otomobilden dışarı sarkmış ) ise "Laaaaayn a..na g...ğum g..ünde ışık yanıyor layyyyn" diye bağırdıklarında "gelin sizinkinde de yakarım" dediğimde kaçışlarını unutmuyorum.
En son yanından geçerken "Tipe bak laaaayn nıhahahaha" diye bağıran beyeffendiye aniden durup "gel ne diyorsan yüzüme karşı söyle" dediğimde "abi sana demedim orada biri var ona dedim ben " cevabındaki eziklik beni bile üzdü.
Bu olaylar her zaman geçtiğim yerde ve kalabalık içinde olmasa, diğer beyefendilere cesaret vermeyeceğini bilsem durup cevap bile vermem ama bunlara cevap vermesem bir kaç gün sonra kıçıma teneke bağlamaya kalkarlar. Bu nedenle bazen ağzının payını veriyorum. Bazen de "Abi ne yapmışın böyle kendine yaaaa" diyenlere de gülüyorum. Çok kâle almayın.