Scudo Sports

Araba arkadan vurdu :(

Geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın.
Ben de gerçi bir haftadır yeniden sürmeye başladım ama trafikte olduğum an tedirgin oluyorum. Gerçekten siz ne kadar dikkatli olursanız olun trafikte o kadar pervasız araç kullananlar var ki tedirgin olmamak elde değil. Bir an evvel ara yollara, köy yollarına vurmaya çalışıyorum kendimi.

• Beğen
Tepkiler: Ertan M.
Scudo
@emre_s
tmm işte bende onu diyorum. araçların arkasında beklediyse trafikte arkadan araç vurmuş. araçların arasında bekleseydi dedim bende. yani gözümde öyle canlandırdım.

Geçmiş olsun.

@ertanmrtz çok geçmiş olsun daha kötüde olabilirmiş neyseki size bişey olmamış

belirli bir yaşın üzerindeki sürücülerin sadece bizler için değil, trafiğin tüm unsurları için tehdit olduğunu düşünüyorum.
60 yaşını geçmiş adamın ehliyetini al kardeşim. veya tekrar ehliyet alıyormuş gibi heyet raporu iste. gözü görmeyen, kulağı duymayan, hala 1970'lerde yaşayan tonla sürücü var yollarda. artık seri olmak gerekiyor trafikte. bu iş yaşlı şoförlerin harcı değil.
dün kabataş'ta bir tanesi bir anda önüme kırdı, zor kurtardım kendimi. ileride yakaladım, tonla fırça bastım, adamın cevap verecek hali bile kalmamış, bu adamı salmayacaksın kardeşim yollara.

Geri