Aslında bizlerin o dangalakların trafik tepkilerine kalmadan kendi önlemimizi almamız ve bir araç gibi deilde yayaymş gibi düşünerek hareket etmemiz lazım. Malum bisiklet araç sınıfında sayılmıyor kanunende...
Gecmis olsun. Iste sirf boyle surucu olmaktan korktugum arabayi sevmedigim ve kendimi yeterli hissetmedim icin ehliyet almiyorum. Yoksa ehliyet almak cok basit. Misal size carpan adam ve bunun gibi bir suru surucu var trafikte. Sonuc olarak bu seyler bize hayatta yasam riski olarak donuyor. Allahtan gaza basmamis. Tekrar gecmis olsun
Sadece, anlayış. Anlayışsız kişilerden uzak durmak lazım, biz ne kadar çırpınsak ta doğrusunu yazılı olarak bile göstersek de kusura bakmayın ama bazı nato kafalar cidden anlamıyor ve insanı sinir ediyorlar (bunu da adam gibi birine anlatamıyorsun, içinde ukte oluyor) sıkıntı bu. Birazcık anlayış çoğu şeyi giderecek,
gecmis olsun. fakat surucu disari bile cikmadi diyorsun demek ki kabahatli yoksa bagrinip dururdu hem zaten arkadan vurmus. fotograf cekip polis cagirmak lazim ve bekleteceksin o adami da bir sonraki sefere daha akilli davransin .
bu arada bisiklette kara yolunda kanunende motorsuz tasit sinifindadir. (link) cogu kural tasitlar ile aynidir tasit yolunda ayni kurallara uymak ile zorunluyuz.
http://www.bodrumbaskisi.com/haber/wp-content/uploads/2011/09/Bisiklet-Ruhsati.jpg
@ertanmrtz Neyse cok da sikma kendini,icini de karartma.Allah seni sevdiklerine bagislamis.Giden jant olsun,bosver.Allah saglik,sihhat versin gerisi yalan.Sikma canini,hepimiz yeri gelecek bu tip seyleri yasayacagiz.Saglik olsun diyip gecmek lazim.
Geçmiş olsun hocam. Bende benzeri bir olay yaşadım. Arkadan araba vurmuştu benim bisiklete de. Akord bozuk hallederiz diye ses etmemiştim. Meğerse jant cortlamış. Arkadaşlara hep söylüyorum, araba çarptığı zaman jantın durumunu tam anlamadan elemanı göndermeyin. Gönderiyorsanız da plakasını alın. Bana bir çift jant setine mal olmuştu kazam.