Scudo Sports

Antrenmanda ve sürüş esnasında müzik dinlemek

Scudo
sesini fazla açmamak kaydı ile süper gidiyor :D

spor yaparken müzik dinlemek kişinin düşüncesini müziğe yönlendiriyor.hal böyle olunca haliyle yorgunluk hissi,düşüncesi o an gidiyor.zaten herşey beyinde bitmiyormu kaslar yorulunca beyne iletiyor beyinde durmanız,dinlenmeniz gerktiğini size anlatıyor.ama onu biraz müzikle meşgul ettiğimiz zaman bu işlem biraz geç oluyor.

Manowar çok iyi gider mesela :D ama güvenli yerde dinlemek gerekli, ben mesela dikkati çabuk dağılan bir insanım, asla trafikte müzik dinlemem :D ama doğada her türlü

HOLD YOUR HEAD UP HIGH
RAISE YOUR FIST UP IN THE AIIRRRR
PLAY METAL .... LOUDER THAN HELL!!!!
LOUDER THAN HELL!!!!

Dikkat gerektiren sporlara , özelikle bisiklet gibi trafikte çok uyanık olmamız gerektiren veya gece karanlık yolculuklarda müzik dinlersek ilgimizi çevreden gelen seslere veremeyiz ve bu bir an dalgınlığımızı Allah korusun canımızla ödemek zorunda kalabiliriz.
Evde yapılan trainer üzerinde antreman olsun, body building fitness gibi sporlarda testesteronların yüksek seviye rahat bir şekilde salgılandığı sporlarda bizi ateşmelesi bakımdan veya gece yapılan antremanlarda geç saatlerde melatonin hormon salgılamasının önüne geçmesi açısından müzik bizi zinde tutar ve uyku sendromundan kurtarır düşüncesindeyim.

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
@Ali Gelir

Bende trainerim olunca Dj Tiesto'ya saracağım gibi sanırım ..50cent de olabilir..

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
@Mesut Dursun

en dogrusu bu. 2 senel evvel bi arkadasım aksam vakti geziye cıkmıs kendi basına kulagında kulaklık son ses dınlerdi hep. arkasına bakmadan şerit degıstırırken gelen bmwyi farketmemiş çarpıldı orada can verdi... 140la vurmus adam. o gundn snra ne aksam geziye cıkarım ne müzik dinlerim...

Fazla gürültülü olmayacak şekilde,dinliyorum,1 kulağımda oluyor kulaklık böylece 1 kulağım araba ve insan seslerinde oluyor,herkeze böyle öneririm daha güzel oluyor :) iyi forumlar

Mp3 player larda kullanma klavuzunda bisiklet kullanırken kulaklıkla dinlemenin bazı bölgelerde yasak olduğu yazar.

Bence bisiklet kullanırken kesinlikle müzik dinlememek lazım, sonra arkadan gelen kamyon sesini duyamayıp tedbir alamayabiliriz :)

yaşadığınız bölge de çok önemli. ben çok tenha bir yerde yaşadığımdan müzik dinleyebiliyorum. hatta bu benim performansımı arttırıyor. yol çok uzak ve düzse ve çok tenhaysa tabii ki dinlerim. ama ama ankara, istanbul gibi kalabalık metropollerde, kalabalık trafiklerde müzik dinlemenin yanlış olacağı kanaatindeyim. zaten öyle bölgelerde dinlemiyorum. tavsiye de etmem.

Geri