Scudo Sports

Antalya

@Yağız Üçer

merhaba yağız.sende mi kullanıyosun bisiklet ya daha yeni öğrendim.bende yol bisikleti var sene içinde organize olup pedallayalım dostum...

Scudo
merhaba iki arkadaş 19 eylilde Burdur-Anyalya-fetiye-Burdur rotasında pedallayacağız.çadırla konaklama yapacağız.kalacak çadır kapları hakkında bilgisi lan bu rotada tur yapmış olanlar varsa yardımlarını bekliyorum.ayrıca bu güzergahta bizimle pedallamak isteyen herkesi bekleriz...(rotamız kıyı şeridinden olacaktır.geniş hali ile;burdur-antalya-kemer-kumluca-finike-demre-kaş-kalkan-eşen-fethiye-burdur)

Merhaba arkadaşlar. Ben İsmail. Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği 4.sınıf öğrencisiyim. 8-9 senedir kullandığım bir Bianchi xc-pro'm var. Şu sıralar yeni birşeyler almayı planlıyorum. Herkese iyi forumlar dilerim..

Barbaros Caybahçesinden 100m kadar yukarı (kuzeye) git solda Gökhan'ın BİKAHUSE' var. Gökhan arkadaş sana seçenekler konusunda gerekli desteği ve bisikleti sunar.

@Doğa Aslan

Merhaba, mesajınızı yeni okudum ne yazık ki. Bu yaz boyunca 2 günde bir Heykel'den Dim Çayı ve Dim Barajı'na (üst yoldan) pedal çevirdim. O öğle sıcağında Dim Çayı'nın buz gibi sularına girmek gibisi yok. :) Gidiş geliş yaklaşık 40 km. Görkemli Torosların müthiş doğasında gerçekten harika bir deneyimdi ama tek başına sıkıcı oluyor. ALDOSK Bisiklet Gurubu'yla temasa geçtim ama onlar da yaz aylarında pek etkinlik düzenlemiyorlarmış. Şu an K.Maraş'tayım, umarım 2012 yazında görüşürüz. Siz merkezde misiniz?

• Beğen
Tepkiler: Paslı Bisiklet
@murat oğuz

Vayy.Murat hocam sizde bizim gibi mekan değişikliği yapmışsınız.Hayırlı olsun.Manavgat bölgesinde bir ihtiyacınız olursa yardımcı olmaya çalışırız..Görüşmak üzere...

Perşembe Akşamı Bisikletçilerine bekleriz. Facebookta Perşembe Akşamı Bisikletçileri (Antalya) aratın.
Kask, eldiven, aydınlatma mecburi

antalyalı arkadaşlar benım bısıkletım satılığa cıkmışdır bılgınız olsun ozelliklerı

kadro:Specialized hardrock pro
maşa:rock shox sid team
gidon gidon boğazı: scott pilot
frenler: hayes stroker carbon
vites kolları: sram X.O
aynakol: shimano LX
ruble: shimano XT
arka attarıcı: Sram X.9
jant takımı: Mavic Cross LAND centerlock
sele borusu: giant xtc
lastikler:Maxxis ranchero tubbeless

bisikletın fiyatı 2100tl dır pazarlık yapıla bılır kadro antalyada tektr ve jant takımıda alana ayrıcalık olcak yanı ulaşmak ısteyen tel:0535 672 89 60 bisiklet 11 kg civarındadır

@Ahmet Akayy
Hafta sonları merkezdeyim, aslında K.Maraş'tan kim varsa toplu halde bir buluşma ayarlasak daha güzel olacak. :)

@Doğa Aslan
Tabii ki muhakkak :)

• Beğen
Tepkiler: Paslı Bisiklet
merhaba,
alanyadanım. kendi çabamla dim barajı turları ve alanya - konaklı, alanya - avsallar turları yaptım.7/24 bisikletteyim

25 eylül pazar alanya - side yapmayı planlıyorum,

ilgilenirsen 0533 652 18 70 ihsan gencer
ben de yol arkadaşı arıyorum

Bende antalyadayım real i biliyorsunuzdur belki onun yakınlarında oturuyorum yaknda bisiklet alıcam görüşüğrüz belki

Abiler merhaba bende yeni bisiklet alıcam bildiginiz salcano bayisi varmı elinde astro 240 srv yada astro 242 srd bulunan vede peşinde indirim yapan kronlarda olabilir ama antalyada bisiklet mağzalarını pek bilmiyorum yardımcı olurmusunuz n??_??_?

merhaba,
alanyada yaşıyorum.
kendi çabamla dim barajı turları ve alanya - konaklı, alanya - avsallar turları yaptım.7/24 bisikletteyim. Fırsat buldukça turluyorum,

25 eylül pazar alanya - side yapmayı planlıyorum,

ilgilenirsen 0533 652 18 70 ihsan gencer
ben de yol arkadaşı arıyorum

Geri