Scudo Sports

Antalya

Scudo
bende gelicem antalyadayımda tam olarak yazabılırmsıın nerden saat kacta hareket edılcek nerde toplanılcak filan ona göre hazırlancam

@kıvanc kaynak

dikkat et seni oynatmasınlar. zaten köçek gibisin altın ayrı üstün ayrı oynuo...
emre abi sen gel yeter ufaklıklarla biz ilgileniriz;)

evet bahcelı evlerde bike house var metorojojiye varmadan geride ben 14 kadro bulursam bır de alabılırsem parcaları opradan alacagım gercekten cok prof secenekler var orada
ama soner denizi bilmedigim icin daha ıyı yada kötü diyemem ancak bakmanızı tavsıye ederım

ben antalyada oturuyorum aslında ama manavgatta calısıyorumm gercelkten banada uyar ama bisikletimi getırmem lazımm :D

herkes hoşgelmiş bu arada bildigim bir mtb var satılık ama tam ne oldugunu bilmiyorum ogranayım ve sana yardımcı olayım dostum :D

Merhaba Arkadaşlar,

İsmim Nahsen Deniz Yaşar.32 yaşındayım,Antalya'da yaşıyorum.Turizm ile uğraşıyorum.Ayrıca lisanslı olarak triatlon,maraton ve yüzme organizasyonlarına katılıyorum.Antalya Bisiklet Forum hepimize hayırlı olsun.Bilgi ve önerisi olan herkes bana yazabilir.

Email:nahsendeniz@hotmail.com
web:nahsendenizyasar.com

Arkadaşlar Merhaba,

Bildiğiniz üzere hava koşullarının el verdiği sürece her pazar Bisikletliler Derneği belli güzergahlarda tur düzenlemektedir.Münferit olarak ben ve birkaç arkadaşım haftanın hemen hemen 3-4 günü akşam saat 20:00'den sonra Konyaaltı-Kundu-Konyaaltı yapmaktayız.Katılmak isteyen arkadaşlar benimle irtibata geçebilirler.
tel:0532 7954005

Saygılar.

Geri