Scudo Sports

Antalya

hoşgeldınız gecler ıstersenız her bisiklet sevenlerın turları oluyor onlar genelde ağır takılırlar onlara takıla bılırsınız 27 eylul yanı bu pazar var bızde orda olcaz sızde gelebılırsınız

alanya kızılalan yarısına son 14 gun sabırsızım :D:D

• Beğen
Tepkiler: emregogus
Scudo
pazar günü saat 8 30 da yer akdeniz üniversitesi kampüs olbia çarşısı simitçi cafe de toplanılacaktır otomobilsiz gün olarak türkiye çapında bir etkinlik

@mustafa şirin

ewet canlandıralım alanyayı kesinlikle ;)
hoş geldin bu arda :)
yeni bi tur organizasyonu yapalım işimden ötürü ben akşamları çıkabiliorum tura akşam turu düzenlersek fena olmaz

@ali gökdeniz

Ali Gökdeniz kardeşim :) Her akşam acaba senLemi dolaşıyorum ne :D:D Cumartesi günü yada Cuma gününü Lütfen unutma kardeşim ßi pLan yapalım :) ÇakırLar gezisi oLabilir mesela :) Eğer katıLmak isteyen var ise Msn den uLaşabilirler
tr_demolisher@hotmail.com

anday saymayı bıraktı ama alanya yarışına son 10 gün kaldı bu arada yarışa girecek olan arkadaşlar en geç pazartesi mesai bitimine kadar gs il müdürlüğüne kafile listesi için dilekçe vermesi gerekiyor dilekçe örneği de gökhan abinin mağazasında camda asılıdır herkes oradan kopya çekip dilekçeyi verebilirler sakın pazartesi yi geçirmeyin

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
Bende alanya'dayım , üniversite okuyorum . Bisikletim var ama iyi bir bisiklet bulunca ben de aranıza katılmak isterim .

saolasın emrecim sizleride görmek isteriz yarışlarda

bu yarış benim için çok önemli çünkü en son yarışım olcak ocak ayında askerim

Yarışa katılacaklar Emre arıkan arkadaşımızın kafile dilekçesi işlemini ciddiye almaları gerek çünkü ben de böyle birşeyi yeni duydum bugun kendisinden kulaklarıma inanamadım :S Hep en sona bırakmaktan haz alıyoruz nedense :( ama çok şükür ki haberi verdi bize.. sagol Emrecim :)
Antalya ekibi olarak kimler yarışacak arkadaşlar??
Ben de Aralık'ta askerim..:) "Ne Mutlu Türk'üm Diyene!"

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
Geri