Scudo Sports

Antalya

Scudo
bu tür haberleri duymak beni çok sevindiriyor.

önceki dönemdeki belediyecilik fiyaskosundan sonra antalyanın bu dönemde bu tür işlere imza atmasını bekliyordum. darısı diğer illerin başına.

• Beğen
Tepkiler: ali ayhan cıvıl
Bu güzel haberi duymak bile yeterli:p O kadar bisikletçi arkadaşlarımın adına sevinçliyim ki anlatamam! Çünkü trafikte yaşadığımız tehdit ve tehlikeler bisikletçilerin canına tak etti gerçekten ve güzel Antalyamız bir bisiklet cenneti olmaya aday bence :eek:

• Beğen
Tepkiler: togi
bu eski bir haber :) benim ve birçok bisikletçinin 1 ay önce haberi vardı bu konudan ;) tabii ki çok güzel bir gelişme, spor-gezi değil ulaşım yolumuz olacak... Devamını bekliyoruz.

• Beğen
hatay iskenderunda var bisiklet yolu yalnız girişinde bisiklet giremez levhası var
girincede belediye görevlileri ile atışıyorsunuz böyle olacaksa olmasa daha iyi

@everon

nasıl ya :) öyle saçma şey mi olur, gidip görevlilerle tartışmak geldi içimden nasıl savnuyolar kendilerini merak ettim :)

onlar emir kulu, yukarıdan öyle emir gelmiştir, üstün yöneticilikler :D

• Beğen
sabah şu an sabahın 4ü. sınırsız wireless ve sınırsız nargile keyfi. beach parktayız mustafayla. günün bu saati çok dingin ve soğuk oluyor.

Denizlide ki yol yapım çalışmaları bittiğin de buraya da bir yol yapılacak. Sizin adınıza sevindim :)

• Beğen
ii ..... yıyon salak ne yapıyon sabahın 4dunde o saatde benım bı tarafımda pıreler ucusuyor ama ata harbı bı ara nargıle yapak ya:D:D:D:D

bügün beyler saat 3 de belege gidip gelıcez gelecek arkadaslar gokhan abının dukyanda olsunlar

Bence bir organızasyon yapın açılışda kalabalık bir şekilde bisikletlerinizle gıdın !

Cezbedici ve bidahaki proje için teşvik edici olur...

@atahan07

Hatta bisiklet yolunda bisiklete binince bozulup tartışırlar... Aynı şimdiki gibi... Cahil bir milletiz...

çok umutlanmayın
halihazırdaki kaldırımlara çizgi çekilerek oluşturulacak sanal bir bisiklet yolu olacaktır.

@atahan07

Haklısın Ata bende aynı şeyi düşünüyorum bizim millet o yolu yürüyüş yolu yapar .

hiç boşuna ümitlenmeyin daha büyükşehir belediye baskanı daha işçilerin 4 aylık maaşını veremzken nasıl bize bisiklet yolu yapacak ?önce bu soruya cevap bulmamız gerek

@emre arıkan

bence fazla ümitlenmeyin bisiklet yolu yapcak bi mekan yok 100. yılda ve 100. yıldan limana kim gitcek allah aşkına ya yapılır bi arkadaşımızın dediği gibi çizgi çekerler bisiklet işareti koyarlar al sana yol yayalar kullanır yine yayaların yanından geçersin bide küfür yersin bisdiklet yolumu lan burası derler birde bırakım bu bisiklet yollarını arkadaşlar yolda trafikte giderken korkarak giderseniz mutlaka kaza yaparsınız arabalara fırsat vermeyin tehlike zamanında gerekirse arabaları sollayın her yerde kurallara uymaya çalışmayın türkiye de herkesin kuralı kendine geçerlidir belki bazılarınız bu yazıma kızcak ama kurallara mümkünse uymayı uyduğunuz sürece kurala uymayan bi kişi gelip size çarpıcak bisikleti kullanırken hele hele trafikte kullanırken çok uyanık ve atak olun bisiklet yolunu boşverin o yol yapılsa bile biz kullanamayız o yolu yayalardan bize fırsat geçmez

• Beğen
Tepkiler: Atahan Akıllı
Geri