Scudo Sports

Antalya

erdem dediğin de doğru ama herkesin boş olduğu bi zaman olmuyoki bide bi tur organize ettiğin zaman lo turu kim organize ediyosa o kişi o turun sorumluluğunu almak zorunda eee malum her türlü bisikletçi geliyo tur gazı ile ama bu seferde ekipten kpmalar oluyo kazalar oluyo bu sorumlulukları taşımak gerekir

Scudo
aramıza hoşgeldiniz ben antalya dan emre her türlü soruna yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince hoşça vakitler geçirmen dileği ile

tamam tur org burdan takip ederim bende akşamları takılıyorum genelde çarşı derken nerlerde takılıyorsunuz bende katılmak tanışmak isterim zevkli olur:D

karaoğlan parkında mutlaka bisikletçi olur akşamları oradan kaynaşabilirsin

@emre arıkan

Mesela ben.. :eek: Mesela patenciler.. Yani herkes orada oluyor mutlaka uğra tanışalım artık senle de kardeşim:) Bol pedallar ..

Sorunun en iyi cozum yeri Kent Konseyi.Cunku onlar belediye baskanlarına etkil oluyorlar ve rapor olarak sizin isteklerinizi bildiriyorlar.Hatta cozum yolunuda gosteriyorlar.Sizin munferit olarak bas vurularınız dikkate alınmıyor genel olarak.Bu yoluda deneyin....

Hoca geldi geleli umudu kestim. Hiç değilse diğer adayın skatepark projesi vardı bu adam da antkart ı kaldırıp kahramanlık yaptığını zanneden sonrada halkkart ı cıkaran adamdan ne beklerim

Bu pazar BSD lilerin gezisine herkesi bekleriz.. :) Bir aksilik çıkmazsa ben de aranızdayım

@Tolgahan_07

Yap boz hikayesi. Yenilik bu olsa gerek :( hoşcakal

• Beğen
Tepkiler: Tolgahan_07
@Erkan Eryiğit

Tuncay Özışık tarafından emailime gelen iletiyi aynen kopyala yapıştır yapıyorum:)
"Merhaba,
5 Temmuz Pazar gezimizi Hisarcandir Vadisi (Cakirlar Pazar yerinden
sonra vadi boyunca yaklasik gidis-gelis 60 km) olarak planliyoruz ama o
gunku hava durumu ve genel istek uzerine degistirebiliriz.

Turlarimizda bayan bisikletcilerimizin de katilimi artarsa memnun
olacagiz.

Gorusmek uzere

Tuncay Ozisik"
Bize 60 km yetmezse devam edebiliriz hoşcakalın..

@Ahmet Mumcu

Ahmet'cim merhaba :)

İnan bizler de, seninle beraber geçirdiğimiz günleri neşe içinde anıyoruz .(Kaza hariç tabi)
İnşallah bu senede bu etkinliğe katılıp, senin dediğini uygulayabiliriz.;)

Yok eğer bu dediğini uygulayamazsakta, sen Antalya'ya gelir , burdan senin istediğin yere pedal basarız. :)

Sevgi ve selamlarımla.

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
Geri