Scudo Sports

Antalya

Scudo
@atahan07

:bayrak: lokum gusel olur :lick3: ata bnde istiorum lokum :smily143: :smily143: :smily143:

selamlar arkadaşlar org. falan yapıyorsanız bende katılmak isterim aranıza ata beni hatırlayacaktır birlikde laraya gitmiştik yolda karşılaşıp aksamları yada sabahalrı turladığınızda aranıza katılmak isterim bilgilendirirseniz sevinirim yaş 19 adım furkan :D iyi forumlar

furkan kardeşim sende hoşgeldin aramıza tur organize falan olursa burdada yazarız ama akşamları genel olarak takılıyoz çarşıya gelirsen görebilirsin bizi

@hakancakir

İfadeniz cok guzeldi.Siir gibi.Ne guzel sevdikleriyle hep birlikte olmak.Gunlerini kahve koselerinde oyun masalarında geciren emekli,emeksiz insanları gorunce,sizi daha cok takdir ediyorum. Hakan gercekten cumlen cok guzel.:)

@myant

Evet Mustafa Bey kesinlikle katılıyorum.Ender abimiz çok şanslı ki bir insanın sevdiklerinin yanında oluşu ve bu güzel cografyada huzuru ve mutlulugu bu kadar güzel bir fotoğraf karesi ile ifade edebilsin! :)... Kelimeler tarifsiz..

@murat calıskan

Hoşgeldin Murat. Hayırlı olsun. Bir sorun olursa memnuniyetle yardımcı olurum. Buradaki tüm arkadaşlar çok yardımsever zaten. Kazasız bol pedallı günler:)

• Beğen
Tepkiler: fanatikcimbomlu
hoşgeldin, mustafa ben burdurdan beklerim yolun düşerse...

adanadan ama forumumuza hoş geldinizin hoşca vakit geçirmek dileği ile...

tayyar abi bu konuda üstatdır az turlamadık beraber saygılar tayyar abi

Türkiye'nin en geniş forumuna hoşgeldin :) Umarım aradıklarını kısa sürede bulursun. Bulamadıkların veya sormak istediklerin olursa elimden geldiğince yardımcı olurum. Bilgi, paylaşmak içindir.. :)

@necod

Tayyar Bey ve sizinle tanışmak ve beraber turlamak isterim. Saygı ve sevgilerimle görüşmek üzere

Tayyar Abi ve Ender.

GPA daki beraberligimiz tadina doyulmaz nitelikteydi. Umarim bu sene yine beraber oluruz. Ne dersiniz tur sonu Antalya'ya pedallamaya?

Selamlar

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
Geri