Scudo Sports

Antalya

Scudo
teşekkürler hoşbulduk.bu aralar çıkamıyorum yeni işe girdim vikingen Qualıty de çalışıyorum eğer başka alanyadan bisiklet sürenlerevarsa birlikde bir şeyler yapabiliriz.

beyazıt abi bn mehmet geçen gün alanyada tanışmıştık akşam üzeri bisiklet sürüyodum bianchi hatırlamışsındır umarım .

@memo_07

Hatırladım Mehmet foruma gelmen'de ıyı oldu bisiklet ile ilgili ciok şey ogrenirsin burada. İyi bayramlar...

@Hakan Yazman

Herneyse, yağmur planları bozdu.. Ben de Zafer'i sizlere soracaktım buluşunca, biz onunla seneler öncesinden, İstanbuldan tanışırız, birazdan telefonla arayacağım onu, durumu ve zamanı uygun olan arkadaşlarla bugün buluşabiliriz mesela..

@Ahmet OKUR

merkezden karpuzkaldırana çok kez gittim lara yolundan, kimseyle sorun yaşamamıştım, şans :)

@iCg

ben bu hız sınırını trafik kanununda bulamadım, yardımcı olabilir misiniz?

ee mıllet bayramda boyle ewlerde oturcakmıyız bısıler yapalım ya bı yerlere gıdelım hadı fıkırlerınızı sunun bakem

Evet arkadaşlar, Zaferle bugün turdan sonra konuştuk, yarın akşam (salı akşam) 19:45 de tanışma amaçlı olarak bisikletsiz buluşuyoruz, yer sanırım yine anıt uygun olacaktır.

@andy

Anday bugün emre abi deniz abi can abi nezih abi ve mert dağdan kemer e gittiler sabahdan öglen arkalarındaın bende anayoldan gittim ben beldibindeyken mertle karşılaştık ailesinin yanına gidiyordu biz 6 civarında dönüş yoluna çıktık müthiş zevkliydi göz gözü gömüyor zifiri karanlık can abi deniz abi ve ben önden yardırdık nezih abi ve emre abi biraz arkamızdan takip ettiler bugün gelen herkezin ayağına sağlık.

Bisikleti hız limitlerini aşarak kullanmak istiyorsak ve bunu yapmayı seviyorsak bu iş için hazırlanmış özel pistleri ya da lisanslı sürücülerin katılabildiği yarışmalara katılmamız gerekiyor. Aksi halde belirli bir genişliğe ve belirli yaştaki bütün bisiklet kullanıcılarına açık bisiklet yollarında herkesin keyfine göre hız yapması hem kendimize hem de etrafımızdaki insanlara ciddi zararlar verebilir. Ne kadar hız yapılacağını trafik polislerinin yaptığı gibi radarla birilerinin ölçüp değerlendirmesi yerine kendi kendimizi kontrol etmemiz gerekiyor. Bisiklet severlerin bu bilince ulaşmış olması gerektiği görüşündeyim :)

• Beğen
Tepkiler: togi
bana haber nıye vermıyonuz loyn bende beat le gelırdım elınıze verırdım bı arkamdan ınterval vapardınız:D:D

hee bu arada emre abi ben alayie otelın genel mudure mail attım adam bugun bana mail atcaktı atınce sana bıldırırım fıyat konusunda ve otelın doluluk konusunda adama dedım ben yaklasık 7-8 kısı gırıs yapcak otele dedım bugun mail atcaktı atınca yazarım buraya

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
Anday kafile listesi ne zaman oluşturulcak ?? Bizden 3 kişi kesin geliyo.
Büyük ihtimalede yurtda kalıcaz

Geri