Evet Hakan bey ile geçen hafta Antalya istikametinde karşılaştık aslında .Sadece selamlaştık (tanıyamadım ,sonradan jeton düştü) . Gecen perşembe Sapa Dereye günlük bi tur yaptım Toplam 96 kılometre .Harika Oldu bi ara hep beraber yapalım .Bende de siyah bir Geotech Race ile haftada 3 gün antreman yapıyoruz bir arkadaşımla ondada siyah bir Goratech var birimizi gorurseniz boyle tanıyabilirsiniz.Mesela bu akşam da Mahmutlar Dinler Otele kadar sonrasındada Kale tırmanışı var benim programımda .
2006 ve 2007 yıllarında Manavgat maratonunu o güzel yörede koşmuştuk.Ve herkes gibi ben de o coğrafyaya hayran kalmıştım.Ben İzmir'de yaşıyorum keşke oralarda bisiklete binme fırsatını her hafta yakalasayık.
kardeşim fotolar için teşekkurler cok güzel yermiş işallah bir daha antalyaya gelirsem beraber tünektepeye çıkarız haria manzara ellerine sağlık kardeşim
Alanyada bu markaları rahatlıkla bulabilirsin .Martin Turkaı' de Yapı kredı bankası karşı aralığında Geotech,Goratech ,Canondale ,Kipa kavşagındada Salcano