Scudo Sports

Antalya

Scudo
Emre abi feed zone da bir dahaki yarista olmiyacagim cünkü yarisiyor olacagim.Tekrar tebrikler emre abi bu arada payima düseni bir ara halederiz :D

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
kızıl alan yarışında çektiğim fotoları almak isteyenler en geç cuma,dahada geç cumartesi,bilemediniz pazar gününe birer adet cd ile dükkana gelmeleri rica olunur. ilk müracaat atadan oldu onun ve andayın cd leri hazırdır ilgilenenlerin dikkatine.:D :D

@Zeki Dönmez

zeki abi dershane çıkışında gelemedim kusura bakma. yarın almaya gelirim büyük ihtimal. uğraşın için teşekkürler.
saygılar

@hash07

emre zaten bısıkletıne yazmıs msn sını ,tlf nosunu...acıl durumda aranacak kısıler felan,hatalıysam su numaraya bıldırın veya hatalıysam aramızda kalsın:D..dogukan benı de eklersın dostum.zaten arıf'te pas vermedıı.keske trıal felan yaparken 1-2 foto cekseydık foruma koyardık...:sigaraici

vala ya arifin dükana gittik adam yerinden kalkıpta hoşgeldiniz bile demedi ama hızlı giden atın pisliği seyrek düşermiş odfa ole olur gün gelir biz ona pas vermeyiz :D:D:D

semıh bende fotoların var msnenı ac yollayam heykelın tepesınde zıplarken

Merabalar bende antalyadan bir bisiklet severim fakat 4 yıldır bisikletim yok ve şimdi bir dağ bisikleti sahibi olup sizlere katılmak istiyorum.
Maximum ayırabileceğim bütce 500-750TL arası bu fiyat aralığında sizden tavsiyelerinizi bekliyorum.

Teşekkürler...

Bisiklet kendi içinde katagorilere yani bölümlere ayrılıyor. Önce belirlemeniz gereken 1. aşama kullanım amacınızdır. Siz dağ bisikleti diyorsunuz ama bence bunu biraz açmak lazım çünkü dağ kelimesi içinde birsürü katagori var FR-DJ-DH gibi MTBden apayrı katagorileri barındırıyor.
Eğer siz bu bütceyle gerçek bir dağ bisikleti almayı planlıyorsanız kompenentleriniz biraz cılız ve performansdan yoksun kalabilir.
Size tavsiyem almışken iyi bir şey almanız ki daha sonra masraf yapmayın.. Benim başımdan geçenleri soruyorsanız oldukça masraf yaptım:)

Acele etmeyin. Öncelikle hedeflerinizi belirleyin ve ona uygun komponentleri barındıran bisikleti araştırın..

Verdiğiniz bütçeye uygun bisiklet öneremiyorum kusura bakmayın..Hoşcakalın

• Beğen
Tepkiler: kemal mama
Adsl hattımda bulunan sorunlardan dolayı resimleri ekliyemedim .En kısa zamanda ekliyeceğim.3 gündür sorunsuz çalışıyor.Arızayı giderdiler.

Yarın sınavım var.

Önümüzdeki haftaya anca resimleri yükleyebilrim.

Bu pazar ekşili göletine gitmeyi düşünüyorum.

Grubu bozmadan gelebilecek herkes gelebilir.Yol benim evden gidiş dönüş 175 km:cool:

Merkezden tahminen 120 km olması gerekiyor.

Pazar günü selekler önündeki parkta 7:30 da buluşma 8:00 da çıkış yapılıcaktır.Malum yol uzun.

Herkesin belirlenen saatte gelmesi rica olunur.

Geç kalan beklenilmiyecektir.

Geç kalanlar:kepez,duacı köyü,oradan ekşili göleti istikamatine devam edip grubu yakalayabilirler.

Pazar günü görüşmek üzere.

@AdiL_LizarD

Dağ bisikleti kullanmak istiyorsunuz.

Boyunuzun uzunluğu ne kadar?

İlk önce buradan başlıyalım.

Boyunuza uygun kadro seçimi yapmak ilk işiniz.

0 ya da 2. el alabilrisiniz.
Daha sonra 2. el düşünüyorsanız 0 km olucağına,üstündeki komponentleri 2. el olup daha iyi bir bisikleti tercih edebilirisniz.

Kolay gelsin.

@AdiL_LizarD

bahçeli evlerde barboros çaybahçesinden yukarı bahçeliye doğru gelin gökhan çiğdemin dükkanı var dünyaca ünlü tanınmış bisiklet markaları kendinde mevcuttur size her konuda yardımcı olur . gelmeden önce araya bilirsiniz 244 80 01 yada bikehouse_antalya@hotmail.com dan ulaşablirsiniz.

trek bisikletleride dusunebılırsınız,butcenıze uygun bulacagınıza emınım...evladıyelık kadrolardır ılerdede zevkınıze gore degısıklıkler yapabılırsınız..:sigaraici

750 tl ye birçok bisiklet seçeeği var ilk başlangı,ç olarak iyi bir bütçe zevkinize göre bolacağınıza eminim zeki dönmez abimizin dediği mekana bi urarsanız size canlı olarak çok iyi ilgileneceklerine inanıyorum

@Zeki.Alper

Hafif dağ modeli istiyorum çok sert sürüş değil ama dağ yollarındada rahatlıkla gezmek istiyorum. Bütçeyi dahada yükseltmek istemiyorum bu en optimum seviye genede yardımlarınız için teşekkür ederim.

@atahan07

Listeme ekledim birazdan inceleyeceğim.

@Ertan ABA

Boyum 1,80 0 düşünüyorum ama uygun bir ürün bulabilirsem 2. elde olabilir.

@Zeki Dönmez

İlk fırsatta uğramaya çalışacağım.

@freeRide07

Bu gun antalyadogasporlarina ugradım trek inceledim bir model 750tl civarı bir fiyatı vardı o modelde çok güzeldi ömür boyu kadro garantisi falan varmış.

@geotech emre

Evet bende gidip yakından görmek istiyorum.

• Beğen
Tepkiler: eskici83
5 nisan yarışı için ne düşünüyosunuz arkadaşlar benim 4 nisanda sınavlarım var eğer 4 nisan gidecek olanlar varsa benim numarayıda alıversin c tesi akşamdan ben gelirim manavgata

Geri