Scudo Sports

Antalya

Scudo
@geotech emre

ooo süper sabah aldım haberlerinizi mertten. otelden kovulmuşsunuz :D
cumartesi akşam görüşürüz:)

çok güzel tebrik ederim.

sedona sahipleri derneği başkanı :D

Valla otelden lobby den net e giriyorum otelden kovulmadik.Yer olmadigi icin baska bir otele gitmek zorunda kaldik.Burda hava fena degil fakat yarin sagnak yagis varmis.Neyse yine yakinda yeni bilgileri sizlerle paylasacagim.

• Beğen
Tepkiler: Atahan Akıllı
slm millet burda 1. yaris cok berbat gecti yagmur camur bisikletler olduyu yerde kaymaya basladii :D ama soyle bi sonuc var emre arikan 2. gelirken enis 3. geldi bende yarisda takla attyim halde 10. gelmisim ne mutlu bana feed zone da nejat gurbuz arkadasimiz vardi ve gayet bize yardim etti yarinki yarisi allah bilir valla ne olcayi tanri hepinizi korusun :D

merak etmegin atahanla biz geldigimiz zaman 1ci olursunus. atahan super zaten cocuk harika :)

Ben girmek katılmak ws istiorum antalya merkezdeyim bir scott um var hiç bir grupta filan deilim gökhan abi ile görüsücem onun grup filan vardır her hafta mı yoqsa ayda bir kez mi gezilerimizi sıklastralım forumdada yeniim

Arkadaşlar Merhaba,

Bisikletliler Derneği Antalya İl Temsilciliği olarak grubumuzu her geçen gün genişletiyoruz. (link) adresindeki fahri üyelik formunu doldurursanız sizi de bizim aktivitelerimizden haberdar etmek için listemize alırız.

Görüşmek üzere

arkadaşlar antalya ekibi olarak güzel sonuşlarla geri döndük en çoka allah tan istediğim kazasız belasız bi yarış olmasıydı ve çok güzel kazasız belasız yarışı iyi sonuçlarla bitirdik
cuma yarışında u23b kategoride ben 2. oldum enis yusuf karadut (her kullanıcı adlı forum üyesi ) 3. oldu

pazar yarışında ise yine u23b kategoride ben 4. oldum ve enis arkadaşım da 5. oldu ve bizde antalya ekibi olarak kürsüye çıkma şansını yakaladık bu başarıları bütün arkadaşlarımızda görmeyi isteriz
özellikle teknik servisimizde nejat gürbüz (hash07) ve fotograf çekiminde atahan akıllı arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürler sunarım

Tebrik ederim Emrecim:).. Bu sene birlikte(Ekimde kısmetse) tekrar yarısmak ümidiyle kazasız belasız bol pedallı günler..

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
TEŞEKKÜRLER... ÜYELİK FORMUNU HEMEN DOLDURUP GÖNDERDİM...

@basri

Geri