Scudo Sports

Antalya

@geotech emre

sonucta yüksek ve nem görmeyen yerler olduğu için doğal bişe yağması

Scudo
Arkadaşlar herkese tek tek teşekkür ederim.3 hafta sonra inşallah orada olacağım.

Bende hepinizi özledim.
Neti 2 ay sonra telefonla anca bağlatabildim.

Tadilat işi baya zor.
Görüşmek üzere.

Herkese selamlar.

merhaba arkadaslar,yeni bir mekan açıldı.mekanın sahibi benim arkadaşım.sporu ve sporcuyu seviyor.mekan şelale yolu üzerinde.benim sayamde bisikletçilere ozel indirim yapacak.kundu tarafına giderken durup orada kahvaltımızı yapabiliriz gozleme vs de var.çayımızı kahvemizide içebiliriz.arkadaşım olduğunuzu söyleyip.tur haricide gidebilirsiniz.ismi çat kapı.

Kolay gelsin MAAAAn! :D

Biraz yakın olsaymıs mesela BeachPark ta!:D daha güzel olucaktı ama saol gerçekten bizlere cok faydalı oldun ;)
Görüşmek üzere bu arada memnun oldum ben Alper
kib Emre abi!

@mstfa_gny

canım benim kar antalya merkeze yağmıştı dağlara yüksek kesimlere her zaman yağar bu konuyuda fazla ilerletmeyelim artık konu kapatılırsa iyi olur eski bi konu çünkü

• Beğen
Tepkiler: TheCarpediem07
ertan selam yapılacak torna işleri varsa yardımcı olalım buralar sensiz kaldı gel biran öncede bitsin bu hasret

• Beğen
Tepkiler: Ertan ABA
Ertan gel abi bea:D Action 'a açız AÇ!:)

@geotech emre

Seni tornacı seni:D

Valla bende hepinizi özledim en fazla 3 hafta sonra döneceğiz.

Abimi bekliyoruz o ne kadar erken buradaki işlerini hallederse o kadar erken döneriz.

Not: Msn denen icatta beyfendiye ulaşamıyoruz açık olduğu halde:boese157:

Görüşmek üzere.

Ender Bey ve sevgili eşine sevgiler saygılar
Ben Cennet
Gruba biir kere katılabildim çok keyf almama rağmen yoğunluktan ve tembellikten bir daha katılamadım ama hep aklımda sanırım devam ediyordur en yakın zamanda görüşmek dileğiyle sağlıcakla kalın

@Ender Alıcıoğlu

Foruma hoşgeldiniz birlikte pedallamak dileklerimle ;) İşleriniz Kolay gelsin

@cennetteker

Merhaba Cennet hanım

Sizi burda görmek çok memnunluk verici bir olay, hoş geldiniz foruma.

Sizin yazdığınızı görünce hemen telefonuma baktım 544 lü numaranız var bende, değişmediyse Antalya ya geldiğimizde, ilk gezi günü sizide arayacağız.

Ben ve eşim 1 hafta 10 günlük Antalya dışındayız. Geldiğimizde görüşmek

üzere.

Sanıyorum yerel / bisiklet grupları bölümünde arka sayfaları araştırırsanız sizinde olduğunuz gezi fotoğraflarını bulabilirsiniz. Tabi biraz arka sayfalardadır.

Görüşmek üzere.

Sevgi ve selamlarımla.

Biraz araştırıp sizinde olduğunuz gezi ve fotoğraflarını buldum. Burayı tıklayıp bakabilirsiniz.

Geri