Scudo Sports

Antalya

@khan-tengri

Berker'cim merhaba

İlk gezimiz pazar sabahı, düden, kurşunlu, Aksu, Kundu gezimiz.
Burdaysan bekleriz. Sonraki de Perşembe akşamı. Tabi ayrıyeten de programsız geziler var. Araman yeter.

Sevgi ve selamlarımla.

• Beğen
Tepkiler: Ozge Deniz
Scudo
Saol Ender abi sınavım iyi geçti gazete ye de baktım sonuçlar fena değil gibi gözüküyo

@Ontario

Sevindim Erol'cum.

Ankara dönüşünde gelince haber verde gene beraber pedallayalım. Ankaraya gitmişkende bisikletine artık ihtiyacın olan malzemeleri almayı da unutma.

Sevgilerimle.

selamlar herkese,
haftasonu şehir dışında olduğum için katılamadım kusura bakmayın. umarım güzel geçmiştir. bu hafta iş için her gün antalya dışında olucam. bu yüzden perşembe gezisinde size eşlik edebilir miyim bilmiyorum. ancak perşembe günü erken dönüp katılmaya çalışacağım. hepinize sevgilerle.

Antalya'daki bisiklet ailesine merhabalar.. Bugün bir tesadüf eseri Victor isimli bir Portekizli'ye rastladım.. İsviçre'den Mısır'a kadar bisiklet ile yolculuk ediyor.. Bugün Suriye Büyükelçiliği'nden vize alabilmesi için onu oraya götürdüm.. Bir aksilik çıkmazsa bundan 6 gün sonra Antalya'da olacakmış.. Karşılaşırsanız yardımlarınızı esirgemezsiniz bundan eminim:) İsteyen olursa özel mesajla Victor'ın Cep telefonu numarasını verebilirim.. Herkese SELAMLAR...

@BuRroM

Merhaba Burrom

Mesaj alınmıştır. Eğer karşılaşırsak mutlaka ilgileniriz. Cep telefonu dil bilmediğimden dolayı hiç bir işime yaramaz.
Kısmet denk gelirse ne ala.

Sevgi ve selamlarımla.

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
@khan-tengri

Bekleriz Berker'cim. Perşembe akşamları artık bayağı güzel oluyor. Heleki havaların ısındığı, güneş altında gezmelerin bayağı zor olduğu düşünülünce gece gezilerinin tadı ortaya çıkmaya başladı.

Görüşmek üzere.

Merhaba sevgili forum arkadaşlarım

Bir perşembe akşamı gününe daha geldik . Bu gün yani 21 Haziran 2007 perşembe akşamüstü saat 20.00 de gene Selekler parkı karşısında buluşup en geç saat 20.30 da aramızda kararlaştıracağımız bir rotada bisikletlerimiz ile gezmeye çıkıyoruz.

Amacımız çok kilometre yapmak değil. Eğlenmek , sohbetler etmek, neşeli dakikalar geçirmek.

Kapımız herkese açıktır. Tabi sadece büyüklerine saygısı olmayan bazı kişilere kapalıdır. onlar kendilerini bilirler.

Gezimiz gece gezisi olduğu için ön ve arkada ışık olması şarttır. Bu ışıkları olmayan arkadaşlarda lütfen grubu tehlikeye sokacakları için bu ışıklarını temin etsinler.

Perşembe akşamı Selekler karşısı parkta buluşmak üzere. :)

Sevgi ve selamlarımla.

herkese selamlar,
ender abi merhabalar. haftabaşından beri iş için tekirovaya gidip geliyorum. dönüşüm 20.30 civarı oluyor genelde.:( ancak erken dönebilirsem size katılıcam.;) dün akşam 1-2 saat tek başıma dolaştım. ama tabiiki grupla gezmenin keyfi olmuyor. bugün katılamazsam da size iyi geziler.

@khan-tengri

Berker'cim hareketimizi saat 20.30 kadar çektik. Sanıyorum gene Kundu oteller bölgesine pedallarız.

Görüşmek üzere.

gündüs yanan antalya ile boğuştuktan sonra akşam Kundu bölgesinde serin serin pedallamak da pek iyi geliyor doğrusu bünyeye, ayrıca izmir'den Alpay (ipekgil di sanırım soyadı) abiyle de tanışma fırsatımız oldu, bu ufak turda bize katıldığı için çok teşekkür ederim, umarım yaz boyunca daha pek çok forum üyesini antalya'da misafir ederiz ve tanışırız...

Alpay abi'nin hakan abi tarafından izmir'de çekilmiş bi fotoğrafı
http://img48.imageshack.us/img48/5965/img2789lj9rq4.jpg

@şükrü yazıcı

Merhabalar

elimde 2-3 zirve yada yamac konaklamali program mevcut ancak sicaklarin baslamasiyla yzyn parkurlar anca eylul gibi olur bence...

Sevgili sukru bey size nacizane tavsiyem kondisyonunuzu en ust duzeye tasimaniz sonrasi zaten kolay....

Lara tarafindaysaniz neredeyse hergun Kundu oteler bolgesi yada civarinda mutlaka birilerine rastlarsiniz...

Nice asfalt olmayan toprak yollarda pedallamak umuduyla...

• Beğen
Tepkiler: Ercan Bayram
ben antalya etilerden Rauf
okulum:Atatürk Anadolu Lisesi
aktivitelerden bolca görünmeye çalışıcam ender abi düzenlerse zaten katılırız:)

@R4UF

Bugün benim Kemer gezisi sonrası yolda karşılaştık ve tanışma fırsatımız oldu (Yanındaki, Kron'a binen genç kimdi yaa:) ), Antalya ekibine bir YOL'cu daha katıldı hayırlı olsun, bi de mtb yap ama en kısa zamanda, her gidilen rotaya gelemeyebilirsin senin aletle :)

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
Selam Ender amca ve herkes ben Kıvanç ın arkadası Uğurcan bu aralar geziler varsa haber verebilirmisizin..iyi günler beraber pedallamak dileğimle..

Foruma yeni üye olduğum için bisikletimin fotorafını koyamadım koyabilmem için ne yapabilirim acaba..?

herkeze merhabalar ben celal polat antalyada oturuyorum 6.sınıfa geçtim bisikletim inşallah kron olcak beraber pedallamak dileğiyle iyi günler

Geri