Scudo Sports

Antalya

@verwunderlich

hoşgeldin verwunderlich, perşembe buluşmasına gelirsen tanışabiliriz, ancak kask ve ön arka aydınlatma edinmen kendi menfaatine olacaktır (idareten kullanabileceğin bir kaskı Dokuma'da ki büyük alışveriş merkezinden edinebilirsin, istersen daha sonra daha hafif ve kullanışlı bir kask edinirsin), geçen perşembe aydınlatma kullanmayan grup üyelerinden birinin talihsiz bi şekilde düşerek bir kaburgasını ve başını zedelediğini de belirtmek isterim.

Scudo
selamlar aranıza yenı katıldım
ankara unıversıtesı end. elektronık muh. 2. sınıftan terkım ( kısacası lise mezunu :p)
suan antalyada Bır bılgısayar sırketınde yazılım&donanım uzerıne bılgısayar operatorlugu yapıyorum ışıklarda oturuyorum tum turlara katılmak ıstıyorum sımdıden sabırsızlıkla gorusmek uzere

merhaba arkadaşlar ben Okan.bi aksilik olmazsa inşallah temmuz başı itibariyle antalyada bulunacağım ve akşam gezilerinize katılma ümidi içerisindeyim.herşey gönlünüzce olsun saygıllarımla..

@Ender Alıcıoğlu

merhaba Ender bey.çoğu baslıktaki yazılarınızı ve resimlerinizi zevkle takip ettim umarım geldiğimde sizinle tanışma fırsatını yakalayacağım.hoşçakalın saygılarımla...

merhaba erkin ben..gecen pazar bsd den birkaç arkadasla cıkktığımız turdakiler belki tanırlar(zeynepten..):D tur benin için cok keyifliydi .. ve bundan sonra hep aranızda olmaya çalışacağım..

• Beğen
Tepkiler: zazoo
herkese merhaba ben yeni katıldım..perşembe günkü turunuzun saati belli olduysa beni de bilgilendirip aaranıza alırsanız çokmutlu olurumgörüşmeküzere..bu arada ismim erkin..

Herkese aramıza hoş geldiniz diyorum.
Perşembe akşamı turlarını artık geleneksel hale getirip, haber ve duyuru yapmaksızın saat 20.00 de Selekler karşısındaki parkta buluşarak yapıyoruz.

Sedece kendi aramızda aldığımız bir kararla, bu perşembe akşamı turlarında, amacımız fazla kilometre ve sürat yapmak değil, amacımız, bu perşembe akşamları, kısa bir bisiklet turu yapıp, herhangi bir yerde oturup, sohpetler etmek, arkadaşlıklarımızı geliştirmek. Aynı zamanda da pazar günü yapacağımız gezi rotasını hazırlamak olacak.

Çünkü her pazar da gene Selekler karşısındaki parktan hareketle güzel ve uzun soluklu bir gezi yapıyoruz. Hareket saatimizde pazarları sabahtan 8.00 ve en geç 8.30 hareket oluyor.

Sevgi ve selamlarımla.

aramıza hosgeldin seni mutlu erttiysek ne mutlu kendine iyi bak

sayın baylar bayanlar;

zeynepant idim ben ama, email şifrem de dahil forum şifremi unuttugum için profilimi iptal ettim :cheer: neyse.. ben antalya-bsd den zeynep..tekrar merhaba tanıyanlar ve tanımayanlara :D görüşmek üzere..

• Beğen
Tepkiler: zazoo
hoşgeldin, çok mu yoğun çalışıosun bu kadar unutkanlık niye:p

@verwunderlich

Hoşgeldin M.Ali

Kısmetse bu perşembe akşamı yani bu gece 20.00 de gece turumuz var selekler karşısı parta toplanıyoruz. Görüşmek tanışmak üzere.
Hoşçakal.

Merhaba arkadaşlar
24 mayıs perşembe akşamı Gece turumuzu yapıyoruz.
Saat 20.00 de selekler karşısındaki parkta buluşuyoruz.

Yanlız, daha önceki hafta da olan, tatsız olaylardan sonra, gece gezimize katılacak olan arkadaşların , bisikletlerinin ön ve arkalarında uyarıcı ışıklarının olması şarttır. Kask ise sizi hayata bağlar.

Gecen hafta ön ışığı olmayan bir arkadaş, onu görmeden yola çıkan bir arabayla kaza yapmıştı.
Birde hem ön, hemde arka ışığı olmayan, Ayşe hocamızda gene düşerek bayağı kötü bir şekilde yaralanmıştı.

Bunları da göz önünde bulundurarak, Perşembe akşamı gezilerimizi kilometre olarak, çok az tutacağız. Bir yerlere oturup sohpet ağırlıklı yapacağız.
Ben kilometre yapacağım diyen arkadaşlar, kusura bakmasınlar.
Sevgi ve selamlarımla.
Hoşçakalın.

@verwunderlich

hoş geldiniz.bu cumartesi 7 den 77 ye bisaiklet turu var. buluşma ve hareket noktası akm önü saat 10:00 çıkış. erken gelirseniz daha iyi olur. biraz muhabbet ederiz.

görüşmek üzere.

Geri