Scudo Sports

Antalya

arkadaşlar antalyadan bisiklet konusunda hevesli araziyi seven tam bir arazi tutkunu mtb ci arkadaşlar arıyoruz bize katılırmısınız .Ben kayseriliyim burda birkaç arkadaş yıllardır arazi tutkunuyuz aslında xc tarzı mtb kullanıyorum ama içimde bir downhill merakı var tanışmak isteyen arkadaşlar olursa sevinirim.kayseriye gelmek isteyen arkadaşlar olursa mtb-arazi tarzı gezi için misafirimiz olsunlar bekleriz .tşk

Scudo
trıal olsa olmazmı:Dkayserıye gelıcektım de bu aralar galıp,yasın,yakup arklarımın yanına dız boyu kar var dedıler aman sakın gelme deyınce vaz caydım:sigaraici

yarın kısmet olursa havada ıyı olursa sabah erkenden rampada olmayı planlıyoruz eger gelmek ısteyen arklar varsa ozelden ulasırlarsa yardımcı olurum...:sigaraici

@Ertan ABA

aynı kanıdayız ertan yarışa gircenmi sen yada alanyaya gelckmisin

@buffyz

Buffy yarın ben belki gelebilirim eğer evler yakınsa birlikte toplanıp gideriz. Seni çıkaramadım senin adın ne kardeşim:)? Msnimi ekle konusalım, soruların olursa sorarsın.. görüşrüz

@geotech emre

Bu sene Alanyaya gideceğim.:D :cool: :ci: :Skull-175

Asker olduğum için gidemiyordum.:(

Bu pazar geçen pazar yapamadığımız turu yapacağız.

Sağlık nedenlerinden dolayı yine çıkamamıştım.:boese157:
Pazar günü görüşmek üzere.

Kayseri yi çok merak ediyorum teklifine sadece tşk ederim...Umarım birgün yolumu zdüşer ve tanışırız
hayırlı forumlar...

@buffyz

Rampada görüşrüz yasin :) hoşcakal..

adamın kendı arabası varya emre abi sorduyun soruya bak tuccon%kartal ıkı tane hemde :D:D:D:D

Geri