Scudo Sports

Antalya

Scudo
@baymekanik

konu mekanik olunca sizinde lakabınız mekenik,Antalya'da muhabbet edeceğiniz vede bilgilerinizi paylaşacağınız biri kişi var Gökhan ÇİĞDEM kardeşim kendisi yeni dükkan açtı bende ordayım geldiğinizde mutlaka bekleriz vede ağırlamaktan mutluluk duyarız dükkana geldiğinizde diğer antalyalı bisiklet sevenlerin % 80 ile karşılaşıp tanışmış olursunuz. Gökhan'a 0536 460 54 68 den ulaşablirsiniz.

SAYGILARIMLA

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
gerçekten güzel gündü mert özellikle senle ben için sohbetle gittik bayada güzel oldu

@geotech emre

Emre hata değil tam tersi karşındaki insanı konuşturarak yormaktır.;)

Rampa çıkarken konuşan yorulur,diğeride rampa inerken konuşur yorulmaz.

Bu bir stratejidir.;)

Ama kendi aralarında geyik yapmaları ayrı.:D

• Beğen
Tepkiler: Semican Baydur
Ben de Antalya yol yarışları vesilesiyle 26 şubat-1mart tarihleri arasında Antalya'da olacağım, sevgili Antalyalı bisikletçi arkadaşlarımla tanışmak ve kaynaşmak dileğiyle ...

bence cok guzel bır yarısdı haftaya bır daha yapalım bu sefer gelcek kısılerden para alalımkı gelcek kısıler kesınlessın nasıl fıkır ama :D:D

Süper olur böylece bazıları sonuna kadar konuşup o gün gelince gelmemezlik yapmazlar:D

para tabıkıde bende ben paraları toplıcam (kişi bası 10 tl) sonra pazar gunu mert kayıp olucak:D sonra arayın durun merti:D

Selam uzun zamandir foruma bazi problem yüzünden giremiyorum.Haftaya büyük bir olasilikla yine olmayabilirim aranizda benim yerime de eglenip antreman yapin 2 hafta sonra aranizda antremanlara hazir vaziyette geri dönmüs olacagim.

27'' çift kat yol jantı olmaz mı? birisi bana sordu; bende bu konuda bilgim olmadığından size soruyorum..iyi akşamlar

o cantlar da vardır mutlaka artık eskisi gibi tek kat cantlar azaldı artık

@Ertan ABA

karşı tarafı konuştururken ama kendinde yoruluyosun ama kısa sorunun uzun cevabı olması lazım ki faydası olsun:D :D

Geri