Scudo Sports

Antalya

Scudo
@freerider

Antalya mı Alanya mı?. Bekleriz Bülent abi gezeriz güzel anıların olur dersler benim haziran a kadar aralıksız devam ediyor.. Sen ne zaman geliceksin?

@Hakan Yazman

Hakan abi bu sefer görüşürüz umarım..:eek: Geldiginizde mutlaka haber bekliyorum yer ve zaman belirtir ben oraya gelebilirim eğer ulaşamazsanız bana 27sinde ben sizi yine de ararım (teliniz değişmediyse..)
Görüşürüz Hakan Bey

• Beğen
Tepkiler: Hakan Yazman
ama bılırsınız antalyanın havası donektır ona bence guneslı olcak :D

@Ertan ABA

Hava raporu 4 günü sağnak yağmurlu gösteriyor ama 3 gündür yağmur doğru düzgün yağmadı.

Pazar günü de yağışlı ama açık olursa turumuzu yapacağız.

Buluşma noktası Selekler önündeki park.

Buluşma saati 8:00-8:30
Görüşmek üzere. :cool: :Skull-175

@geotech emre

Şu an hava yarı kapalı yarı açık.Yarında böyle olursa tur yapılıcaktır.:rolleyes: :D

arkadaslar 20 subatta antalyada olacagım oradakı bısıkletcı arkadaslarla tanısmak ısterım 12 gun kalacagım sımdıden ılgılenen arkadaslara sevgıler cok tesekkur ederım

Merhabalar Baymekanik. Ben 5m migros a yakında oturuyorum.
Havaların güzel olmasını fırsat bilirim her zaman pedallayabiliriz yeterki sağlıklı ve dinç olun. Sizden haber bekliyorum geldiğinizde haberleşiriz saygıdeğer abiciğim:) Benim için bir onurdur..
Zeki Alper

yarın sabah rampa tadını almak ısteyen varsa(cıkış degıl,atlama manasında) varsaktakı yenı mekana beklerız...oleye dogruda varsak ormanından mesekapısına gecebılırzz..:sigaraici

arkadaşlar bir yarışma için reklam filmi çekeceğim bu bu videoda bisikletine güvenen ve bisikletle atlayış yapabilen 2 eleman lazım engel kurup ordanbisikletle atlıcaktır senaryom da iddaalıyım yardımlarınızı bekliyom yarışmanın para ödülü var paylaşcaz parayı haberiniz ola katılmak isteyen arkadaşlar ulaşşsın bana bilgi veriiyim msn adresim furkans33@hotmail.com şimdiden tesekürler.

bız hava ıyı olursa mesede olucaz guzel bır etkınlık olucak
semıh sen gelmede genclerın onunu ac bıraz
hadi hadi
hadi hadi:D

olurmu nan bensız mese sımdı hıc hakkımdan gelemezsınz.fakır fukara var+fren yok kaskıda takınca olumune yanı:D:sigaraici

Geri