Scudo Sports

Antalya

geçmiş olsun. ben de antalyadayım geçen yıl benim bisikletimi de aynı şekilde çalmışlardı. dairenin içine falan almak gerek...

Scudo
@basri

benim gördüğüm kadarı ile akübit teki sorumlu arkadaşlarda formu takip ediyorlar. umarım bir fikir vermiş oluruz böylece. ben de bie üye olarak arkadaşların bu konu hakkındaki düşüncelerini öğrenmeye çalışacağım
ama dediğiniz gibi varsa antalya daki diğer klüp başkanları veya bisiklet severlerin sözcüleri gelip salı toplantılarında ortak birşeyler yapma adına konuşsalar olur sanırım.
birde şu yönü var , akübit sadece öğrencilere yönelik sanırım biraz resmiyeti var gibi o yüzden dışarıya biraz kapalı benim gördüğüm kadarı ile:eek:

• Beğen
Tepkiler: basri
Geçmiş olsun, umarım bisiklet bulunur. "Eşek çalındıktan sonra yol gösteren çok olur" gibi olacak ama, bu seviyedeki bisikletleri mümkün olduğunca dışarıda bırakmamak lazım. Adam bir tekerini bile söküp götürse canımız yanar. Bisikletin resimleri varsa akılda kalıcı olur, bulmak kolaylaşır.

geotech emre sen soner denizden daha iyi yerler var diyosun bunlar neresiymis ornek varmı yanlız ornek veririken bana fatura veren fis veren yani devlete vergisini veren yerlerden ornek ver biz dukkan ları destekliyelimki daha cok acılsın rekabet boyle olur sanırım bisiklet konusundada antalyada banakac tane gosterebilirsin elinde bisiklet cesidi olan ben soyletetim yok dısardan ahkam kesmek sana kolay geliyo gokhan abin busene ne kadar vergi vermis dukkan kirası nedir ...

AKUBIT duzenlı olarak haftalık toplantılarına ve turlarına gecen seneden berı herhangı bır aksaklık ve kesıntı olmadan devam etmektedır, varlıgını surdurmesı acısından herhangı bır kaygı tasımamaktadır.

saygımla Osman KÖKSAL

@basri

@basri

Tuncay hocam ağzınıza gönlünüze sağlık çok güzel ifade etmişsiniz:)

• Beğen
Tepkiler: basri
İyi günler... Ben Yusuf DEMİR. Akdeniz Üniversitesi Bisiklet Topluluğunun kurulduğu günden bu yana yönetiminde bulunmuş ve tüm gezilerine katılmış bir üyesiyim. İlk başta bu söylediklerim sadece benim fikirlerimdir. Bu bağlamda AKÜBİT'in ve bisikletsever üniversite öğrencilerinin sorumlu tutulmaları söz konusu değildir. Kimse yanlış anlamasın ve kırılmasın lütfen...

Aslında AKÜBİT hakkında insanların duyarlı olması gayet sevindirici, fakat yanlış olan bazı şeyler var. Örneğin acımasızca yapılan yorumlar ve yargılar bu topluluk için saatlerini, günleri, aylarını harcayan, bu topluluğun geleceği için ter döken insanlara yapılmış bir haksızlık bence. Ayrıca Akdeniz Üniversitesi Bisiklet Topluluğu geçen sene kurulmuş bir topluluk ve daha çok yeni. Fakat aksine hızlı bir gelişim göstermiş ve geçen sene çeşitli organizasyonlara katılım göstermiş(Mtb yarışları, Ebit Bisiklet Festivali gibi), birçok gezi ve eğitim çalışmaları yapmış, bu sene de aynı paralelde turlarına devam eden ve edicek olan sportif, sosyal ve kültürel bir topluluktur.

Akdeniz Üniversitesinin MEDİKO bünyesine bağlı resmi bir topluluk olan AKÜBİT demokratik bir çatı altında çalışmalarına yönetim kurulunun kararları çerçevesinde devam etmektedir. Tabiki istenilen doğrultuda bütün Antalyaya, hatta Türkiyeye açılması şu anda yönetim kurulunun insiyatifine kalmıştır ki bu konudaki her türlü eleştiriye açıktır. Fakat bu çalışmalar üniversite öğrencilerinin özgür düşünceleri ile gelecekte karşımıza en güzel şekliyle çıkacaktır. Bundan da kimsenin şüphesi olmasın...

Saygılarımla...:)

Merhaba,

Özellikle forumda AKUBİT'ten arkadaşların olması çok büyük avantaj, konu ile ilgili cevapları için de teşekkür ederim. AKUBİT haftalık toplantılarının yeri ve saatini bir daha yazabilirlerse iyi olur, benim bildiğim her Salı Saat:16:00 idi.

Teşekkürler

geçmiş olsun,bu çete işi,organize yapıyolar bu işi ve hangi bisikleti çalacaklarını biliyorlar.geçen senelerde 5 m migrosun otaparkından 3 tane bisiklet götürdüler.bu iş için en az 5 kişi lazım.(2 gözcü,3 kilitleri kesen bisikletleri götüren)otoparkta o kadar bisikletin içinden sadece en kalitelisi olan 3 bisiklet çalınıyor.ben marketlere giderken bisiklet kullanmıyorum ve oralara bisikletimle gitmiyorum.güvenlik falan hikaye.iyi marka ve yüksek model bisiklet kullananların yapacakları en aptalca şey bisikletini apartmanın veya bodruma kilitlemektir.hırsızın iş dahada kolaylaşıyor.benim bisikletim evimin baş koşesinde salonumda duruyor.oradan daha başkada güvenli biyer yok.binbir zahmetle,çalışarak,didinerek,haftalığımızdan,aylığımızdan,eğlencemizden,tatilimizden,kısaca zamanımızdan,emeğimizden ve alın terimizden biriktirerek alıyoruz o bisikletleri,çaldırmak o kadar kolay olmamalı.

malesef bisikletlerim evin içerisinde duruyor, yapacak başka bişi yok çünkü. kesinlikle çalıyorlar, balkona bile koyamıyorum. geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum, umarım bulunur

Geçmiş olsun umarım en kısa zamanda bulunur.Herhangi bir fotosu var mıydı belirgin özellikleri filan..vs.:) belki bulmamız kolaylasır veya gören eden size haber verebilir :eek:

cok gecmiş olsun. görürsem haber veririm. ikitekeremreyede ayrıca cok tesekkur ederim cok guzel yazmış harclıklarla filan alıyoruz calınması bu kadar kolay olmamalı.

• Beğen
Tepkiler: EMRESKA384
geçmiş olsun resim koyabilirseniz eğer belki bulmanızda yardımcı olabiliriz

geçmiş olsun böyle vaka bizim 5 m migrosta olmuştu 2 teker abimizin dediği olay ama çete olayı filan deil zaten bisikletlerin bi albeni görüntüsü var adamın direk gözüne batıyo bizim bisikletleri çalanlar 3 kişi çok şükür heryerde adamımız olduğundan en fazla 9 ay içinde bisikletleri bulduk bu şekil kaliteli bisikletleri apartman köşelerinde masumca bırakmamanız gerekir malımız değerli o kadar harçlıklarımızla aldığımız gözağrımız olan bu bisikletlerimizi mümkün olduğunca kendiaile bireyiniz gibi evinizde yer ayırın kilit ifilan hava artık teknoloji gelişti zinciri kesmek çok kolay dayadımı makası keser attırıverir benim çalıştığım yerin kilidi bozuldu açamamıştım zaten sanakyidedemiriciler içinde olduğu olduğu için iş yeri hemen komşudemirciden makası alıp kilitleri kestim ve dükkanı açtım bole vakalara izin vermeyelim arkadaşlar tekrar geçmiş olsun

@hsahing

öncelikle konu ile ilgilendiğiniz için teşekkür ederim şimdi ben size şunu sölemek istiyorum ben gökan çiğdemden aldığım her parçanın faturasını aldım şimdiye kadar bu iş nerden çıktı ben anlamadım ha istemeyen var aralarda onu biliyom ama gökan beyin aldığı parçaların hepsinin toplu faturası elinde var ben bunu biliyorum sonuçta katma değer vergisi die bi vergi var hepimiz bi mal alırken fatura yada fiş aldığımızda %18 KDV ödüyoruz burda bi kaçakçılık yok bence yada vergi kaçırma gibi bişey yok birde sizin kim olduğunuzu öğernmek istiyorum özelden bana mesaj atarsanız sevinirim ha birde soner denizden daha iyi yer var demiyorum daha başka yerlerde var demek istemişimdir kimsenin ekmeği ile kesinlikle oynamam sonuçta bende çalışıyorum bu işleri çok iyi bilirim küçüklüğümden beri esnaflık camiasının içindeyimdir birde gökan abinin yeri varken niye durduk yere dükkan tutup kira parası versin ben onu anlayamadım :D

• Beğen
Tepkiler: ali ayhan cıvıl
@basri

toplantılar salı 17,30 medikoda.....
bekleriz...

@ysfdemir

arkadaşlar bu arada yusuf akübitin yeni başkanı oldu hayırlı olsun.... bu mesajıda tam bir başkan edası ile yazmışsın:D ....yürü be arkandayız... umuyorum yeni dönemde yani yeni kadro ile herşey çok daha iyi olaçak, şuan anki durumu ilede devamlı katılımcı üyelerini memnun eden haftasonu turları vardı... fazlası için herkes hazır olsun.. çünki artık YUSUF DEMİR varrrrr:cool:

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper ve basri
Arkadaşlar Yakın Zamanda Cannondale Lx Kompenent Bisiklet çaldıran Varsa Beni Arasın Antalya Doğa Sporları 229 75 44
Hakan çakır

yusuf cum başkanlığın hayırlı olsun umarım bu türk milletine faydalı hayırlı işler senin sayende vesile olur ben inanıyorum ki bu topluluk senin sayende çok şeyler başarıcak çünkü çok kafadengi efendi ve dürüst bir insansın çok sevindim başkanlığına bende söyliim yürü bee kim tutar seni dağlar taşlar akübit in artık

@hsahing

özel mesajınızla tanıtıcı kimliğinizi bekliyorum inşallah sizi tanıyınca hayal kırıklığına uramam inşallah sizde verginizi veriyosunuzdur

Geri