Scudo Sports

Antalya

arkadaşlar bayramda beşkonak'a gitmeyi düşünüyorum.ama uzun zamandır antrenmanım yok.bayramdan 3 gün önce işten ayrılıcam.ve bana kondisyonumu 3 günde toplayabileğim bi yer önerirmisiniz...şimdiden teşekkürler
:(

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
Scudo
@atilla alperen efe

zamandan sıkıntınız yoksa direk beşkonak tarafına pedallayın derim yavaş yavaş her türlü gidersiniz

@emre arıkan

tamamda o yokuşları nasıl çıkıcam.en azından az da olsa kendimi o yokuşlara alıştırmam lazım.valla ilk yokuşta tıkanırım diye korkuyorum

@atilla alperen efe

Uzak olacağını düşünmüyorsanız Döner Gazinoya çıkın en baba rampa orada var, kondisyon iyi olur. Düz yol olarak derseniz ben Mardan otelden Limana gidiyorum akşamları. 100 km civarı. Bacaklarınız açılır

• Beğen
Ayrıca Pab ve keyfe pedal günleri haricinde kendi aramızda toplanıp günübirlik gezi yapan arkadaşlarımızda var. Facebook ortamında haberleşebilinir

henüz yeniyim ama alanyadaki bisikletçiler bana katılırsa bayramda 50-60 km lik
turlara çıkabiliriz yol arkadaşı arıyorum ;) :D

• Beğen
Tepkiler: R.akyuz
@semih yabacı

o mesafe 100 km varmı en kısa zamanda orayı ölçmeye gidicem bu konu tartışılır:D

@semih yabacı

....o mesafe 100 km varmı en kısa zamanda orayı ölçmeye gidicem bu konu tartışılır:D

@celalettin kabak

arkadaşlar adresleri söylemiş gezi tur hakkında oralara takılabilirsiniz biz genelde uzun antremanlara yada keşif turlarına çıkıyoruz onun için en fazla 7-8 kişi gidiyoruz ama pab yada keyfe pedalla gezilere katılırsınız

@emre arıkan

emre abi keşif turlarına katılmak isterim ama nasıl tempoda ve ortalama kaç km yaptığınızı falan söylersen sevinirim.bide benim kondüsyonum el verirmi sizin turlara.onu söylersen çok sevinirim

• Beğen
@semih yabacı

bu bence daha doğru gibi çünkü ben aksu dan limana geçmiştik yaklaşık 35 km falan bi km çıkmıştı ordan tahmin yürüterek söyledim

@atilla alperen efe

genelde keşif turu normal bi tempo ama uzak mesafe olur günübirliktir bizim turlar hep, sadece gidiş yaklaşık 80 km civarı olabilir tabi yokuşu falan hepsi içinde antreman turları da düzlükte ortalama demiyim en az 30 en fazla yerine göre 50 ye çıkabilir ...:in:

• Beğen
Tepkiler: atilla alperen efe
slm arkadaşlar ben celalettin. bisikleti aldım.bir süre çalıştıktan kondüsyon olayını çözdükten sonra kabul ederseniz aranızdayım

7 yaşımdaki oğluma sürekli benle gelmek istediği için çoğunlukla onu kırmayıp beraber bisikletle turluyoruz.haliyele yavaş gidiyoruz.onla yavaş giderken kasları güçlendirmek adına ayaklara 1 kilo ağırlık taksam hissedilir bir faydası olurmu?

• Beğen
Geri