Scudo Sports

Antalya

Scudo
mıllet bırsey sorucam bu redbull antalyada bmx ve rampacılar ıcın bır alan yapılmasına sponsor ya da yardımcı olurmu gereklı baglantıyı saglasak
altımda 15 kılo ve 15.5 kadro bisiklet le atatürk parkındakı kırık paten rampasında
takılmak zorunda kalıyorum bunu bır dile getırsek nasıl olur bırtek benım degıl butun sokak cılara faydası olur yalnız kaldık valla
......:D

antalyada serbest ınış yapabılecegım kısıler varmı varsa bana ulaşabılırmı
yaz bıttı ben hala ınış kasacam
unuttum bısıklet surmeyı yahu...:D:D:D:boese157:

otobüsle 2 saat olduğunu biliyorum ama bisikletle denemedim :) yollar biraz sıkıntılı dikkat et dostum.

Bizde Isparta-Antalya gitmeyi planlıyoruz 2 hafta sonra ama biz 11saatte gittiğini duyduk birilerinin bi tamirciden hatta nasıl becerecez diye düşünüyorduk :S ama 5 saatte gittim yazısı içimi rahatlattı peki yol nasıl yoruculuğu vs. kısaca bir bahsedersen çok iyi olur bizde mtb ile gidicez çünkü

@Yağız Üçer

bizde ilerleyen zamanlarda ıspartadan antalyaya gitmeyi planlıyoruz ortalama 5-6 saati bulacak fakat siz antalyadan ıspartaya gelmeye kalkarsanız 5-6 saati rahat geçer biz aşağı gökdere eğirdir kavşağından ıspartaya 3-3.5 saatte geldik güneş, tırmanış ve yolun durumu insanı baya hırpalıyor... sağlam bir kondisyon ve plan gerekli şimdiden bol pedallamalar...

Bu senin tamamen performansına bağlı. Günde 30 km antrenman yapan birisiyle haftada bir 30 km antrenman yapan birisinin performansı elbette farklı olacaktır.
Görüldüğü üzere farklı saatler yazılmış. Kimisi 3, kimisi 5. 11 diyen bile var. :)

Arkadaşlar bu hat çok güzel bir hattır. Isparta-Antalya arası yaklaşık130 km. Bisikletlerle ortalama 30 km hızla hiç durmadan 5 saatte alınır. Fakat ben size günübirlik bir tur önermem. Zaten bu rotanın tarihi ve doğal güzelliği sizi sık sık mola vermeye zorlayacak. Hatta rotanızı Antalya-Isparta-Eğirdir Gölü-Kovada Gölü-Yazılı kanyon-Antalya yapın. Bu rotayı bir araştırın.

Bu rota pek çok bisikletçilerin yol güzergahıdır. Aynı zamanda motorsikletçiler de mutlaka bu rotayı geçmişlerdir.

Eğirdir ilçesinde yol hazırlığını yapan bir bisikletçi....
http://i1107.hizliresim.com/2011/7/16/4304.jpg

Yanınıza yüzme, çadır, olta gibi yani kamp malzemelerinizi alın FOTOĞRAF makinanızı kesinlikle unutmayın. Mutlaka DÜŞÜN YOLLARA....

Eğirdir'de yüzme molası veren bisikletçiler...
http://i1107.hizliresim.com/2011/7/16/4322.jpg

2 hafta sonra tam tarih belli olduğunda banada bilgi verirseniz bende gelmek isterim...

Tarih olarak tam bir tarihimiz olmasada bu hafta içerisinde olucak gibi ama henüz kesinleşen birşey yok.O güveni tam olarak bulamadık henüz kendimizde öncelikli olarak perşembe günü sagalassos antik şehrine gidicez şimdilik planımız bu yönde.Daha önce sagalassos'a gitmiş olan var mıdır?Dağ yolundan 17km. dediler ama bu dağ yolu nasıldır çok mu yıpratır bizi ve bisikletleri diğer taraftan ise 30.km ve yokuşlu olduğu söylendi yol hakkında ve yanımızda kesin olması gereken malzemeler konusunda yardım bekliyorum

@Ali Rıza Fırat

Bende bisikletçiyim ama kendi konumda değil imzamda bile reklam yapmıyorum.
Buna ne denir aceba?

düzenleyen çok var facebooktan aratırsanız perşembe akşamı bisikletçileri antalya, keyfe pedal, Akdeniz akşamları bisikletçileri, konyaaltı bisiklet, lara bisiklet diye bulursunuz ama unutmayın kask ve eldiven zorunludur ayrıca gece sürüşünde extra aydınlatma olmadan alınmıyor hem kendi güvenliğiniz hemde grup güvenliği için...

@Yağız Üçer

Ben Dere Mahallesinden yürüyerek gittim. Vadi içindeki yolda zaman zaman kumluk yeller var bisikletle ilerlemek zor olabilir. Gökçaydan giden başka bir yol var burası daha iyi olacağını düşünüyorum. Dağı aşmadan bir besihane var. Besihaneninde köpekleri var. Köpeklere dikkat etmek lazım. Dağı aştıktan sonra yol biraz bozuk dikkatli olma lazım.

@bedirhan erdil

aslında bi irtabata geçmek lazım antalyadaki bmx ve rampacılar için çok iyi olur.o olmazsa bile dağ bisikletçileri için şehire yakın bi parkur yaparsa daha iyi olabilir.gözlemlerime göre antalyada dağ bisikletçisi daha fazla

Geri