Scudo Sports

Antalya

herkese merhaba, ıst dan anyalya ya yenı tasındım sayılır.. kabul edersenız sızlerle tanısmak ve turlarınıza ıstırak etmek ısterım. Lara da oturuyorum.

Scudo
@fatalix

arkadaşlar tabiki turlarımız oluyor hafta içi ve hafta sonları, facebook arama kanalına perşembe akşamı bisikletçileri antalya yazıp gruba dahil olabilirsiniz ve yapılan etkinliklerden haberiniz olur böylelikle ANTALYA ' DAN sevgiler

Arkadaşlar ben de bisiklete yeni merak salanlardanım yaklaşın bir ay önce Salcano İstanbul bir bisiklet aldım çok memnunum burda kendi çapımızda arkadaşlarla turlar yapıyoruz fakat ben biraz daha kendimi geliştirmek istiyorum. Ne dersiniz Kemer de bisiklet turu yapalım mı organizasyon ve rehberlik konusunda yardımcı olabilirim yeter ki katılım olsun.:)

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
Merhaba, bende Lara'da ikamet ediyorum. Hergün ortalama 25 ile 30 km. arası yol yapıyorum. Perşembe günü Belek tarafına doğru katılım olması durumunda bir tur yapacağım. Lara'da ikamet eden tüm bisiklet severlerle tanışmak ve pedallamak isterim. Belek turu için katılmak isteyen olursa lütfen forum aracılığıyla irtibata geçsin. Herkese iyi ve güvenli yolculuklar...

tsk ederim... bende hemen hemen her gun tur atıyorum.. persembe gununu "belek" turuna katılmak ısterım.. zamanı bellı mı acaba ? ayrıca tanısmak ısterım..

• Beğen
Tepkiler: Özgür Gürçkaya
evet perşembe günü bir aksilik çıkmazsa belek turuna katılabilirim. buradan haberleşelim. iyi pedallamalar.:)

Tekrar merhabalar;
2 alternatif rotamız olabilir:
1- Meydan Kavşağı'nda buluşup havaalanı yoluna girerek aspendos bulvarı, topçular, serik caddesi ve D400 yolu; Bu yol sanırım daha kısa olanı. İçeriğinde rampa vardır. Bol arabalı, gürültülü egzoslu bir yol.
2- Örnek köyde buluşup lara kundu yoluna giriyoruz, ordan havaalanına doğru yukarı çıkıp (bu yolda da bol rampa mevcut) havaalanıında sağa dönüp D400 ile buluşuyoruz.

navigasyondan km. lerini bulup daha detaylı bilgi vereceğim...

ben 2 hafta önce belek'e gittiğimde serik'i geçtikten sonra sola dönmüş o yoldan gitmiştim. bayağı zevkli bir yoldu ama otomobili bol tabii.:) 1. seçenek iyi herhalde. siz lara'dan ben side'den geleceğim orta yolda buluşalım. :)

:) Arkadaşlar Kemerde pedal çevirmek veya küçük bisiklet turları yapmak için arkadaş arıyorum tek başına sürmek keyifli değil,, varsa birileri lütfen iletişime geçelim.Saygılar

:) Dediğin gibi gidiş 1., dönüş 2. güzergah üzerinden olabilir. Side'den gelirken yanına bir veya daha fazla arkadaş bulman sanırım daha iyi olur?

Bu arada Lara'dan tura katılmak isteyen başka arkadaşlar var mı?

selam arkadaşlar uzun bi süre foruma giremedim yeni gelen arkadaşlarada hoşgeldiniz diyeyim

bu arada satılık sedona 781 kadro var 2009 model beyaz fiyat 200 tl istiyorum ilgilenen arkadaşlarla face den yada msn den yardımlaşabiliriz çok yakında 2. el ilanlara resimleri atıcam herkese iyi forumlar

sitede sorun mu vardı açamadım bir türlü anlamadım. tur da başka haftaya kaldı.:(

evet sitede ki aksaklık yüzünden tur düzenlenemedi. Yeni tarih için önümüzdeki hafta içi bir gün uygun olur derseniz gidilebilir

@serkan D

serkan sen kemerlimisin bu arada yaşını bilmiyom kusura bakma isminle hitabediyom ben de kemerliyim hatta bu hafta kemere gelmeyi düşünüyom
:in:

selam bende kemerliyim kemerde sercan var arkadaşım göynük kanyon parkta çalışıyo foruma üye serciventure adlı kullanıcı ben bu hafta kemere gelebilirm eğer bi problem çıkmazsa

Geri