Scudo Sports

Antalya

Scudo
her türlü akort ayarı yapılır.antalyanın nerdeyse en iyi akort ustası ile çalışıyoruz.MAVİ BİSİKLET

@atilla alperen efe

Bende dün oradaydım. Sağolsun Gökhan Bey çok ilgilendiler. 1 hafta içinde sedona 711-d almayı düşünüyorum oradan :)

@HASAN ŞAHBAZ

evet belki öyledir ama hasan kardeşim senden Prowell kask ile ilgili cevap bekledim oralı bile olmadın..

@Özcan DAMLALI

dostum büyük geçmiş olsun, bisikletinin fotoğraflarını buradan paylaşabilirsen sevinirim, biz tur-gezi olmadığı zamanlarda genel olarak şehrin hemen her köşesinde bulunduğumuz için eğer denk gelirsek yapışırız yakasına..

• Beğen
Tepkiler: yigitkirca
oralı bile olmadım değil kardeşim ben onu kaç yere sorduğu mu bilmiyorsun tabi aradım ama bulamadım.birde günde 50 adet bisiklet topluyom hiç boş vaktim yok sende hep okuldayken aramışsın k.bakma

@HASAN ŞAHBAZ

hayır ben, beni arayıp bilgi vermeni isterdim en azından.. hani bulamadım veya yokmuş gibisinden ama neyse sende haklısın kendince tabi, sağlık olsun zaten aldım kaskı :)

Tesekkurler arkadaslar, ama Istanbula dondum bile. Bir Konyaalti-Kemer, bir de Konyaalti-Lara yaptim, ikisi de 70km civari, rotalar link'de:

(link)

ve

(link)

Saygilar
Tolga

Antalya mavi bisiklette çalışacak eli anahtar tutan bisikletten anlayan eleman aranıyor?05326751637 bianchi mehmet

Merhaba arkadaşlar. Bende yeni aldım bisikletimi Scott Aspect 55, 2010 modeli ve şuanda Antalya / Manavgat'tayım. Sabah 8 - Akşam 5 arası çalışıyorum akşam 5 ten sonra müsait oluyorum, eğer bu saatlere uygun bir etkinlik varsa veya düzenlerseniz alıntı yapıp bilgilendirin lütfen, teşekkürler.

@Erdal Veziroğlu

uçansu 'yu tavsiye ederim mükemmel bir rota ( orta seviye ) gittiğinde yüzme şansında olacaktır mayonuda götür antalyadan 130 km gidiş geliş mtb için uygun bir parkurdur.

Merhabalar ben de antalyadan aranıza katılıyorum. Acaba Antalya da turlar düzenliyormusun? Antalyalı bisiklet severler buluşmuyormu yoksa ?

Selam arkadaşlar bende Antalya'dan katılıyorum aranıza. Merak ettiğim hiç tur düzenlemiyormusunuz yada buluşmalar nasıl oluyor? Katılmak isterim buluşuyorsanız.

herkese merhaba.. ıst dan antalya yayani tasındım.. bisiklete binmeyi seviyorum.. biraz antremansız sayılırım ama sizlere katılmak ve tanışmak istiyorum.. Lara da oturuyorum.

Geri