Scudo Sports

Antalya

Scudo
Merhaba arkadaşlar, foruma yeni üye oldum. Ben de bisiklet tutkunuyum ancak imkanlar fazla elvermediği için amatör olarak yapıyorum bu sporu. Aslen K.Maraşlıyım, şu an Van'da öğretmenim ve geçici bir süre buradayım. Buranın gerek iklim şartları gerekse sosyal imkansızlıklarından dolayı zaman ayırmam imkansız şimdilik. Yaz tatili boyunca (1 Temmuz - 1 Eylül arası) Alanya'dayım. Alanya'da gezi ya da antrenman etkinlikleri düzenliyorsanız katılmak isterim. Sevgi ve saygılarımla...

• Beğen
Tepkiler: Paslı Bisiklet
yaz geliyor hareketlenme başlasın artık. buraya yazabilirsiniz tur isteklerini.:)

@Ecehan KURNAZ

Hayırlı olsun. Antalya'nın havasının en tatlı olduğu aylarda almışsınız ne güzel. Kazasız sürüşler.

• Beğen
Tepkiler: Ecehan KURNAZ
@Oğuz Taş

Teşekkürler. Valla çok iyi oldu hem spor hem ulaşım için çok memnunum. Bu arada yakınız bende 100. yıl varlık ta yım :)

kimseden ses yok galiba. yok mu çevrede gezi için bisiklet sürecek arkadaşlar.

@Ertan ABA

Ertan abi senin yerin nerede tam olarak..? ayrıntılı bilgi verirsen sevinirim..

bu arada bende bike house diyorum, Ertan abiyle tanıştıktan sonra belki Ertan abimizide tavsiye ederiz :D hadi hayırlısı..

antalyaya bu günlerde ankaradan sds bisiklette ışıklarda çok güzel bir dükkan açtı....marin, kron , focus vs pek çok bisikletin servisini ve satış hizmetlerini veriyor...bisiklet severler sevgili gökhan çiğdem kardeşimiz gibi bu yeni güzel kardeşim ogün'üde bağrına basacaklardır...........çünkü bunu hakediyor...

@okan demirel

bahçelievler de bike house var.orayı şiddetle öneririm.sahibi gökhan çiğdem.her türlü yardımda bulunur.

meraba herkeze bende antalya konyaaltındaym. Sedona Borla 16'' var. dış lastik alıcamda önerdiğiniz marka var mı 75 tl civarı lastiğe ayırdığım bütcem var.

Arkadslar,
4 gunluguna Antalyaya geldim ve yol bisikletimide getirdim, Konyaaltinda kaliyorum, acaba buradan guzel bir yol rota tavsiyeniz ya da gpx dosyaniz var mi ?
Saygilar
Tolga

yakın zamanda side'ye gidiyorum.. ondan önce de sanırım kemer yapacağım.. tavsiye ederim.. en azından gelmişken fırsat bulabilirsen mutlaka kemer'e git.. hem doğanın yeşili, hemde denizin mavisi.. yollarıda çok iyi, fakat trafik biraz sıkıntı yaratabilir..

Geri