Scudo Sports

Antalya

Scudo
s.a arkadaşlar formda bende yeni sayılırım.antalyanın avsallar bölgesinde oturuyorum.alanyaya doğru yada buralardan geçerseniz birlikte turlayabiliriz.:)

Öncelikle hayırlı olması dileğiyle ,
Hazır iyi dileklerimizi belirtirken şöyle küçük bir tavsiye sorum da olacak. Biz birkaç arkadaş bayramda antalya ilçelerinden birine bir kaçamak yapalım diyoruz. Genel anlamda performans turundan ziyade gezi amacı güdüyoruz ancak demek değil ki tempomuz düşük olacak. Çevre illere aşina olmadığımdan bu gezimizde bize önerebileceğiniz noktalar nereler olur ? Şöyle doğal güzelliği bol olanından

Sevgi + Saygı

@Akıncı Göktuğ Eren

KAÇ km yapmayı düşünüyosunuz yani antalyadan buraya kadar gelebilcekseniz alara çayını öneriri.çok güzel bir doğası var.

merhaba antalyalı arkadaşlar,
pazar günü kardeşim ve kuzenim öğlene doğru antalyada oluyorlar büyük ihtimalle kemer civarlarında çadır kampı yapılacak.. bildiğiniz temiz ve güvenli kamp alanı var mı? ben de salı günü orada olacağım, 1 haftalığına kamp yapacağız çadır, bisiklet ve fotoğraf kampı olacak. görüşü olan arkadaşları dinlemek isterim. antalyadan kamp alanına kadar bisikletiyle bize eşlik edecek olan arkadaşlar varsa memnun oluruz . herkese bol bol selamlar ve iyi bayramlar

@Pasa Gultas

PASA GULTAŞ bey mesajınız aldım ama daha özel msj hakıım yok bizim burda ALANYA BÖLGESİNE 30 KM OLAN AVSALLAR ORMAN KAMPI VAR.YENİ BU YAZ HİZMETE GİRDİ.Çok öncedende vardı ama faliyette değildi bu yaz bakım yapıldı ve genellikle turslerin ve türk tatilcilerin kamp yapmaya en çok geldiği yer diyebilirim. güzel denize sıfır ve kumsal hemen ayağınızın aldtında duş ve tuvaletleri felan mevcut. aşağıdaki linkde kampın bir videosu var.
(link)

@andy

Anday tek Mert ile mi piyasa yapıcaksınız beni takmıyor musun yılbaşında öyle olsun anday tamam

nejat sen mercedes den aşagısına bınmedıgın ıcın senı cagırmıyor :D karızman çiziklemsın diye:D

@mertdalkılıç

O gün neye bindiğin önemli değil yeğeennnn önemli olan birlikte olmakkk :D:D:D

vay kocum benım duygulandım sımdı emre abi atarsa 210 baska yok canım neco sana ne olmus ya edebıyat parcalıyorsun :D anday bunu beyendı :D

Geri