Scudo Sports

Antalya

osman arkadaş ben faruk güngör su işlerinden,
dostum telefonumuz sende var ne zaman istersen hazırız dedik başka arkadaşta buluruz..
haberleşmek dileğiyle..

• Beğen
Tepkiler: osman yüksel
Scudo
merhaba arkadaşlar aranıza antalya manavgattan katılıyorum iş nedeniyle manavgata 10 km'lik uzaklığa günde 2 kere git gel yapıyorum.Ve bunun içinde motorlu taşıttan inip bi bmx kullanmaya karar verdim tekrardan merhaba

mrb bende antalyada bana bmx öğreticek birilerini arıyorum aleti aldım geotech rumble yardımcı olursanız sevinirim

@freeRide07

mrb ben bmxe başlamak istiyorum aletimi (Geotech-Rumble) aldım ama bana öğreticek birini arıyorum yardımcı olursan sevinirim

aleti 3 gün sonra alıyorum antalya manavgattayım yanlız toplantı olacagı zaman antalyaya gelebilirim.

Merhaba,
Antalya Buyuksehir Belediyesi'nin Aspendos Bulvari'ndaki UKOME binasinda
(Sun Express arkasi) Antalya'da bisiklet yollari ve sehir planciliginda
yeri konulu onemli bir çalışma var. Cuma gunu sona erecek. Tum gun devam
eden bu çalismayı izleyen avrupadan uzmanlar da var. Ozellikle yarin bu
uzmanlarla birlikte ogleden sonra bir de bisikletle sehirde kesif turu
yapilacak. Bu konuda Sayin Nurettin TONGUC dan bilgi alabilirsiniz (0 532 213 92 01),
Iyi gunler

Tuncay Ozisik

arkadaşlar alanya kızılalan yarısına kımler gelıyorsa buraya gelıyorum dıye yazarlarsa ona gore otelı ayarlıcaz

Merhaba,
Bisikletliler derneğinin pazar günkü tur programı aşağıdaki gibidir.

Tarih: 04 Temmuz 2010, Pazar
Saat: 08:30
Toplanma Yeri: Akdeniz Universitesi, Olbia Carsisi, Simitci Kafe
Parkur: Gokdere veya Sarisu
Mesafe: 50 km

Katılmak isteyen arkadaşlarla pazar günü görüşmek üzere.

merhaba arkadaşlar,
olimpos a gitmek 1 gece deniz kenarında sabahlamak denize girmek
ve olimpos yokuşunu çkıp gelmek istiyorum..
arkadaş ve/veya önerisi olan var mı...

ŞU ANDA ELİMDE BULUNAN ÇEŞİTLİ MARKA VE TİPLERDE AVRUPA BİSİKLETLER SATILIKTIR.ÇOĞU EL YAPIMIDIR (KAYNAKSIZ)İSTEYENLER 05354028065 NOLU TELDEN ULAŞABİLİRLER.AYRICA SATAN ARKADAŞLARDA ULAŞABİLİR

Geri