Scudo Sports

Antalya

@Erkan Eryiğit

saolasın erkancım allah sizede o günleri göstermek nasip etsin

Scudo
beyler herkeze merhaba benım cumartesı gunu ıkındınden sonra mevlütüm var herkezi beklerim mevlüt bızım evde olucak salı gunu aksamda otobuse bınıyorum 9:30 da saat 7 gıbı gelırsınız carsamba teslım olucam nere cıktı dersenız ÇANAKKALE\EZİNE jandarma 3.karakol taburu karakol söförü olarak gıdıyorum herkeze slmlar

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
anday şimdiden sana da hayırlı teskereler benim sana bugünle beraber 43 gün şafak farkım var allah hepimizin yardımcısı olsun benimde son gecem sayılır cuma sabah 10 30 da uçağım kalkıyo 38 gündür bu 7 günlük tatil için çırpınıyoduk 7 günlük tatilde 7 saat gibi geldi geçti farkına varmadan

selam arkadaşlar bende aranıza katılacağım bana yer var mı ? teşekkürler

@myant

doğu bencede bu şekilde olması daha etkili olacaktır..

teşekkürler

Antalyada Whistle Miwok Bayisi varmı? yada bayisi olmayıpta satan bir yer var mı ?

gökhan abi var ama emin değilim satıp satmadığından yanına uğramanızı öneirrim.
Barboras çay bahçesinin gerisinde. kalın sağlıcakla..

arkadaşlar andayı ugurladık bu gecede enıs kardesımızı yollıcaz allah ızın verırse askere hepsıne hayırlı teskereler dılıyorum

• Beğen
Tepkiler: emregogus
TÜM ANTALYALI BİSİKLETÇİ ARKADAŞLARA MERHABA AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ BİSİKLET TOPLULUĞU (AKÜBİT) OLARAK HER CUMARTESİ ÜNİVERSİTELİ ÖĞRENCİ VE PERSONEL ARKADAŞLARLA YAPTIĞIMIZ TURLARA SOSYAL SORUMLULUK BAŞLIKLI BİR TUR EKLEDİK. BU CUMARTESİ TURUMUZU *FOSİL ATIKLI YAKITLARIN KULANIMINI AZALTMAK VE BİSİKLET KULLANIMINI ARTTIRMAK* KONUSU ALTINDA BİSİKLET KULLANIM ALANLARINDA HAKKINDA DA BİLGİ VERLİCEK. AKÜBİT OLARAK SAAT 11 DE KARAALİOĞLUN PARKINDA OLACAĞIZ, ANTALYALI TÜM BİSİKLETÇİLERİNDE BİZE KATILIP DESTEK VERECEĞİNİ UMUT EDİYORUZ...

• Beğen
Tepkiler: atilla alperen efe
Bir A.Ü'lü olarak orda olmak isterdim ancak haftasonu hem şehirdışında olacağım hem arka lastiğim patlak.bu kalabalığı kaçırmış olmak üzücü

Geri