Scudo Sports

Antalya

Mustafa sen daha ne kadar aramızdasın da benim meşe de gidemediğimi söyleyebiliyorsun.Ben o yollardan dönerken sen beni tanımıyordun o yola bile girmemiştin öyle büyük laflar etme tarışma çıkarttırma :mad:

Scudo
Neco yanlış anlamışsın mustafa senin meşeye gittiğinde pek tur atmadığını düşündüğü için bence böyle demiş...

@Semican Baydur

Semican başkasını savunmaya geçme!Neden diye niye sormuyor acaba Antalya da beni tanıyan benim yanımda olup beni bilen herkes benim arka jant ta sorun yaşadığımı biliyor bu yüzden bisikletide zorlamadığımı bilir.

• Beğen
Tepkiler: fanatikcimbomlu
@hash07

Nejat bende biliyorum anlamıyorsun belki mustafa bilmiyordur diyorum.
Kimseyi savundunduğumda yok.
Kimsenin avukatı da değilim.
Ben konun dışına çıkayım mustafayla halledin siz.

@hash07

Feslikan sana çıkar anlamını sen daha iyi tartışma çıkaracak gibi söledin ama neyse uzatmıorum .Nerden anlamak istiosan öyle anla.

@hash07

Ayrıca yanlış anlama konuyu uzatmak gibi bi isteğim yok, Bu iş ne zamandır aranızda olduğuma değil ne kadar kısa sürede ne kadar yol aldğıma bakar ;)

Mustafa bir tek sen bunu argo olarak anladın farkında mısın mert de benim yazımın arkasından onaylayıp bunu hava ya bağladı semican da bunu havaya bağlayarak arkasından cevapladı

• Beğen
Tepkiler: fanatikcimbomlu
Beyler ömer abinin bisiklet çalınmış haberiniz olsun gördüğünüz yerde.0544 817 66 00 ararsanız Çok iyi olur teşekkürler.

antalyalı bisikletçiler, merhaba tekrar. Küçük bir aradan sonra döndüm aranıza. Gezi yapalım :D

Geri