Scudo Sports

Antalya

Zaten sağlam mtb'ci olduğunuz için sağlam bir mtb grubu kurarsınız.Onlarıda keşfetmek size kalmış sağlam mtb'ci arkdaş.

Scudo
yarın antalyada 100km hızla rüzgar olucağı için okular tatil bu havada ansıl tur yapıcaksınız.
bende evde oturan bir mtbci yol bisikletçi her türlü motorsuz iki tekerlek profosyoneliyim her türlü guruba gelirim benide alın aranıza gurup olalaım gurup çıkalım :D

@taner-ince

Bundan ortalama 1 ay öncede aynı şeyi dediler ve sadece yağmur yağdı bende şayet yağmur yağmassa ve hava olumsuz deilse turlayalım diyorum yani antalyanın havası belli olmuyor.

Bu laf Tuttu miwok, Sağlam Mtb Grubu SMG Aha gruba isimde bulduk :D

Orda olmayı ne kadar çok isterdim, siz turlarken ben de sınırda sizi koruyor olucam :)

:) arkadaşım, askerdeyim ben 23 yaşındayım. 7 ay kaldı bitmesinde temmuzda antalyadayım hayırlısıyla, mertdalkılıç'ın dediği gibi dersler önce bisiklet sonra.

mesela, yeni çocukları bilerek kayberdik sonra uzaktan onları izlerdik bizi bulmak için neler yapıyorlar yoksa evemi dönüyorlar. küfür edip gidenler bile oluyodu :)

• Beğen
Tepkiler: Semican Baydur
tabı **** dersınızı calısın sonra eglenırsınz adam akıllı bı unuversıte kazanın ondan sonra sınırsız gezerz

2 gün foruma girmedik neler olmuş ya biri grup kurmuş biri hertürlü grubu sevdiğini söylüyo biri ders çalışın dio pintinin biri de çıkmış :D:D bizi örnek alın dio :D arkadaşlar sakin olun daha bişi yok ortada adam bi askerden gelsin bakalım bi tanışalım antalya da zaten toplu gezen mtb ekibi var bi grupla toplanmaya gerek yokki nie bu kadar heves oldu millette anlamadım

Geri