Scudo Sports

Antalya

Scudo
@emre arıkan

***** kazık kadar adam olmusuz eleımız opulcek yasa gelmısız ne parası emre abi ya :D:D:D:D

@freerider
arkadaşlar yağmur olasılığı olursa perşembe akşamı iptal edilebilir ama bi aksilik olmazsa süper olur hep beraber olup tanışırız turlarız telefonlarınızı bende aldım
akşam haberleşelim görüşmek üzere... hoş geldiniz bu arada alanyaya :D

yağmur olasılıktan da öte sağanak halinde yağmaya devam ediyor bu hava şartlarında bisiklete binmek imkansız vede bu ne şanssızlıktır. Bakalım akşama nasıl olacak:(

• Beğen
Tepkiler: tarık olcan
hosgeldınız forumumuza vede memleketımıze sanırım russunuz erkan bılıyor rusca sıze yardımcı ollabılecegıne emınım:D:digaraici

• Beğen
Tepkiler: katya
Foruma Hoş Geldiniz.Türkçe kolay rusça gibi karışık deil çok çabuk öğrenirsiniz.

• Beğen
Arkadaslar benım ıznım sona erıyor bu aksam donuyorum eskısehıre,bugunku yagmur baya guzeldı sansıma ama ben ınadına o yagmurda kaleye cıktım saolsun ardadenız(mustafa)bana eslık ettı uykusuz oldugu halde.Hava bole olunca kımseye haber veremedım kusura bakmayın.Ama bırdahakı gelısıme umarım tanısma sansımız olur,dun hakan ıle tanıstık bıraz pedalladık fotoları en kısa zamanda paylasacagım.Gorusmek dılegıyle hoscakalın.

senınkının yanında benımkı cayda cıra kalıyor:D:sigaraici neyse konuyu bulandırmayalım!!!Hade paka:D

• Beğen
foruma hoşgeldiniz türkçeyi yine iyi biliyorsunuz inşallah en kısa zamanda daha iyi öğrenirsiniz

• Beğen
Geri