Scudo Sports

Antalya

Scudo
Selam
Şu an bende Alanya'da bulunmaktayım ve bisikletimde yanımda. Gerçi buralarda daha yağmur falan yok ortalıkta , hava bisiklet için süper benim telim de 5339273721 geldiğinizde aramak isterseniz turlayabiliriz.
Görüşmek dileğiyle...

• Beğen
Tepkiler: Hakan Yazman
Freerider,ancak bu kadar güzel bir süpriz yapabilirsin.Çarşamba gecesi çalışıyor ve çarşamba-perşembe gündüz beraber hatta diğer arkadaşlarla beraber gezebiliriz.
Yağmurluk,Maşanın donu,boru anahtarı(ayna kolu açabilmek için),maşanın pompasını(bana göre tırıvırı bişey),fotoğraf makinasını ve en önemlisi kalabak suyu getirmeyi unutma. Esas önemli olanı sen daha iyi bilirsin.Bak bir eksik olsun eve giremezsin!Otagarda öpüşmeden önce valizine bakacam.Ona göre..

• Beğen
Tepkiler: Bülent Onutkan
@ardadeniz
Sıparıslerın hepsı tamamdır moruk,ınanmıcan ama kalabak suyuda getırecem hemde bı damacana:D bol bol ıcersın:D :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: ardadeniz
Bana uyar neden olmasın ben pazartesi Ankara'ya dönmeyi planlıyorum o güne kadar her zaman isteyenle turlayabilirim. Görüşmk üzere

Super bı bulusma olacak arkadaslar,persembe yagmur olasılıgı var yanlız haberınız olsun:eek:

bulent abı gecerken antalyayada ugrarsan gorusmek ısterım,dun tahsın abı burdaydı sende gelırsen super olur;)

@freeRide07
Semihcim soz vermeyeyım ama ugramayı cok ıstıyorum cunku ıznım cok kısıtlı,ben gelemezsem senı beklıoruz esk'e.kib kardesım byeeee

@freerider

eyw abı gelemezsende canın sagolsun bende 15 tatılde felan gelmeyı dusunuyorum ınsallah:sıgaraici

Geri