Scudo Sports

Antalya

@Zeki.Alper

ilginç olan bişi yok alper üstü açık araba sadece bunda farklı bi aksiyon yok yani tur atıp geliyo 50 tl para veriyon :D:D:D:D

Scudo
@emre arıkan

Olay para değil, olay ilginçlik :D! :Skull-175

alper abi sen de gelceksen durum değişir. 50 değil o 100 100 :D:D

herkesin bayramı mubarek olsun sağlık ve mutluluklar dılerım bu aksam aydın didime gıdıyorum istediyiniz bişey olursa ordan alo deyın bana ben getırım oky

su anda otobusdeyım otobuste ınternet var ulen teknolojjı ne kadar gelısmıs

@Atahan Akıllı

incir zamanı geçti atacım serinhisardan 1 kg leblebi getirsin hepimiz yiyelim

@andy

anday serinhisar dan leblebi getir

Mrb arkadaşlar ben muhtemelen bu carsamba ve persembe alanyada olacagım,sızlerle tanısıp sohbet etmek ısterım hatta yanımda bısıkletımıde getırecegım musaıt olursanız ve hava musaıt olursa hep bırlıkte pedal cevırebılırız!
Daha once yapmadım ve forum kurallarına uygun olurmu bılmıyorum ama eger ısteyen olursa gelırken yagmurluk,ayakkabı ve maşa kılıfı getırebılırım.Oralar artık yagmurlu ve her bısıkletcının kullanacagı ekıpmanlar oldugunu dusunuyorum,bu nedenle cebımıde verıyorum ırtıbat kurabılırız 0 554 747 90 81
Bunların dışında eskişehirden bı ıstegı olan varsa getırebılırım dostlarım,gorusmek uzere....

Mrb arkadaşlar ben muhtemelen bu carsamba persembe cuma alanyada olacagım,sızlerle tanısıp sohbet etmek ısterım yanımda bısıkletımıde getırecegım musaıt olursanız ve hava musaıt olursa hep bırlıkte pedal cevırebılırız!
Daha once yapmadım ve forum kurallarına uygun olurmu bılmıyorum ama eger almak ısteyen olursa gelırken yagmurluk,ayakkabı ve maşa kılıfı getırebılırım.Oralar artık yagmurlu ve her bısıkletcının kullanacagı ekıpmanlar oldugunu dusunuyorum,bu nedenle cebımıde verıyorum ırtıbat kurabılırız 0 554 747 90 81
Bunların dışında eskişehirden bı ıstegı olan varsa getırebılırım dostlarım,gorusmek uzere....

1 kg neye yeter abi getirdiyse alsin 4 5 kg hepimiz yiyelim bende kundudayim istediginiz bisey varmi:D antalyadan

bayram harçlıklarını kökledim. :D
Bisiklette değişiklikler kaçınılmaz olacak :D

• Beğen
Tepkiler: emregogus
Geri