Scudo Sports

Antalya

Scudo
Tamam pazartesi akşam üzeri gökhan abinin oraya getirsin sende görürsün benim elime geçtiğimi. Aranızda anlaşırsınız.

arkadaşlar konferansa katılanlar, biraz bilgi verebilir mi? Teşekkürler..

izmir de yokmu bu etkinlik yoksa utanırım gerçekten

Arkadaşlar ben de yeni üyeyim Antalyalıyım fakat Fethiye de oturuyorum. Bisikletimi Antalya'dan aldım "Gökhan Çiğdem" den , markası "Nirve Lahiana". Çok memnunum zaten gören herhes hayran hayran bakıyor, üç vites fakat sürati çok iyi tabi yeni olduğu için bazı aksaklıklar yaşıyorum, henüz vites değiştirme aşamalarına alışamadım. Sizlerden bu konularda bilgi almak isterim.

3 vites hakkında bir bilgim yok ama teknik anlamda yardımcı olacak arkadaşlar kesin çıkacaktır.
hayırlı pedallamalar. :)

LÜTFEN YARDIM EDİN.
Merhaba bir türlü nereye yazacağımı bilemedim. ŞU an düşünmekten uyku uyuyamıyorum.
Samsuna gittiğimde bisikletimi de otobüsle getirmiştim. Samsun ordu samsun turumu tamamladıktan sonra samsundan dönüş için edirne otobüsüne bindiğimde bagaj dolu olduğundan bisikleti alamadılar. biz göndeririz dediler ve bisiklet orada kaldı. Hala da orada. 2 ay oldu. En son çarşamba otogara geçirmişler bisikleti daha güvenli olur diye. Bisikleti yapmak bir ayımı aldı. Manevi değeri çok büyük. 20 yaşında bir bisiklet ve isveç malı. Bisikletime ulaşmak istiyorum. Göndericez göndericez deyip ekiyorlar. Kargo şirketiyle Samsun Çarşamba otogardan aldırıp evime göndertsem maliyeti ne olur ? Bisiklet için kargo ücretleri konusunda bilgisi olan var mı ? Aksi takdirde samsuna kalkıp gidicem. Durduğum yerde duramıyorum artık. Elim kolum bağlı.

NOT: Başlık açmak için yeterli mesajım yok sanırım. Başlık açamıyorum.

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
@Emre Nallar

siz niye bisikleti bırakıp gidiyosunuz ki baştan hata yapmışsınız bana öyle dicekler bende igitmem bisikletle kalırım az bi paraya toplanmış bisiklet değil bunlar öyle şeymi olur ya bisiklette gelcek yada kendinde kalcaksın bizede öyle yapmışlardı ilk alanya yarışına giderken ben bisikletleri almam dedi bagajcı almıyosan bizde başka otobüs buluruz dedik biletleri geriermeye gittik olay çıkarttık resmen bagajcınız bagajımızı almak istemiyo başka firmayla gitmek istiyoruz dedik alın biletleri geri dedik ya efendim öyle şeymi olur biz hemen ilgileniyoruz dediler bagajcıya bi fırça sonra bi 10 tl bahşiş verdik aldı artık ama bisiklet orda kalcak ve lben basıp gitcem ha öyle bi hata asla yapmam hele bide 2 ay geçicek bunun üstünden deil 1 ay 2 gün geçsin giderdim samsun a kimse kimsenin malına acımaz

• Beğen
Tepkiler: Atahan Akıllı
senin bisiklete efes almışlardır!sende al derim bi efes!!!!

evt hoşgeldin dostum. Tarık Beyciğim bende aynı şeyleri düşünüyorum.görüşelim ve gezelim artık...

Geri