Scudo Sports

Antalya

@atahan07

organize olduk ya hacı beraber takılcaz işte rahat rahat gitcez gelcez hacı daha ne istiyon :D :D

Scudo
@Ali VAROL

çok çok geçmiş olsun ali abi bende yazın kaza yaptım antrenmanda köprücük kemiğini kırdım daha yeni yeni toparlanıyorum yakın zamanda ıspartaya geleceğim bikaç günlüğüne mutlaka yanına uğrayacam merak etme kendine dikkat et :D

@emre arıkan

yok abi yok!! herşey son dk. oluyor. neyse bizim keyfimiz çakır olcak:cool: :rolleyes:
HERKESE KAZASIZ BELASIZ BİR YARIŞ GEÇİRMESİ TEMENNİSİYLE BAŞARILAR...
:Skull-175 :rolleyes: :cool: :D :boese157: :) :p :Skull-175

Yarışa katılan arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Yarın Antalya'da kalanlar için BSD'nin bir turu var. Doyran'a gidiyoruz. Sabah saat 09:00'da üniversite önündeki Olbia Simitçi Kafe'de buluşuyoruz.

antalyada bısıklet surenler allah sabır versın gecen hafta antalyadaydım park w dugunu wardı amacamın orda adamlar nasıl araba kullanıyor yaa bısıkeletlerı sıvrısınekk cama yapıstıkaları ıcın :D bırı ordan cıkıyor dıgerı burdan plasytıon oynuyon sankı

antalyada sürücüler bir acayip, ama biz çıkınca bisikletle onlar bile şaşıp kalıyorlar:D hele ki adaşım emre:D

Antalya ekibi olarak Emre abinin 9 . ile geri döndük . Göze geldi bisikletçilerimiz:D

bizde mustafayla 2 kişilik bisiklet klasmanında 1. olduk :D

cidden sen boşver yeni bisikleti. bugün ne s-works ler vardı ellerine aldılar:D

antalya dan yarışta kaza yapmayan tek ben oldum heralde baya bi kazalar yaptık yani yarış sezon sonu çok çekişmeli geçti allah a şükür kazasız bitirdim yarışı ben kendime göre girmek istediğim ilk 10 a girdim herşey çok güzeldi bütün arkadaşlara da teşekkür ederim esas yol arkadaşım atahan a çok teşekkür ederim bana çok güzel muavinlik yaptı

muavinlik kutsaldır, her usta şoför muavinlik yapmıştır;) 2dedemde uzun yol şoförüydü:D

Geri