Scudo Sports

Antalya

bizde yarışa gitmeyi düşünüyoruz şimdilik 3 kişiyiz pedallayarak gidecez gelmek isteyen varsa buluşup hep beraber gidelim.

Scudo
ulen yarısa son 1 hafta kalmıs ya emre abi kafıle lıstesıne gelınce abi ben ızın alamıyorum zaten persembe aksamı patronlara solylıcem cuma cumartesı ızın alcam cuma bısıkletı gokhan abinin oraya goturcem bıraz kurcalasın bakım yapsın cumartesı sabahdan mert gılle yolla cıkcaz bız emre aabi sende cumartesı aksam cıkcan galıba sen lısası ver bıze ben senın numaranı alırım beyler bana su aralar ulamassınız telefon bozuldu anca msnden ulabılırsınız ufuk sana otobus kaldı sen otobusle gıtcen galıba

anday benim arabadan 1 kişi silind miwok gelemiyomuş
emre den haber ekliyom şimdi

ben ayrıldım antalya dan neler olmuş neler:)

saolun benide yarısa babam goturde connetle belkı neco gelıcek belkı kıvanc gelıcek gelmek ıstıyenler bana ulassın ha bıde arabanın arkasına mınder atıcaz cekırdek kola sımıt pogaca gıbı seyler yıyerek gıdıcez

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
koskoca antalya bi organize olamadık yav!!!

bedavaya goturcek olan varsa bende gelırım:Dhayrına sevap ıslemeyenler bana ulassın kerterim:sigaraici

Mustafa Şirin' e: Resmini gördüm çok sevindim, 03.10.09 tarihinde saat 15.30 sularında ısparta eğridir arası pedallıyordum gidona bağlı fren kolu vidasından kurtuldu ve ön tekerin içine girdi malüm kitlenen tekerden sonra kanatlandım, dudak patladı, sağ kolum 5 dikiş yara bere demişsin bol kepçe ama yinede bisikleti seviyorum iyiki bana bu sevgiyi aşılamışsın 10.10.2009 tarihi 15:30 da aynı yolda tekrar pedallıyacağım, görüşmek ümidiyle ... bu arada yeni bir bisiklet alacağım bilgilerinde yardımcı olurmusun.

Geri