Scudo Sports

Antalya

emre abi sizin arbada yer varmı bende gelicemde bide ne zaman çıkıcaksınız

Scudo
Emrenin araba kiralama işi belli bile degil ama bızım arabada 1 kısılık yer var eger ufuk gelırsen otel,araba,benzın hepsı 175 180 tl tutucak

söför:anday üzgün A RH(+)
ko pilot:nejat gürbüz A RH(+)

ALANYA KIZILALAN WRC CUP :D:D::D:D:D:D:D:D ulen yanlıslıkla kardesımın kağıtıyla gırmısım

bugun okula gıttık geldık yenı bınadayız bıde sınıfımız degısse guzel olucakta hadi hayırlısı

arkadaslar alanya yarısı ıcın benım arabada 1 kısılık yer var istiyen gelebilir
(otel 4 yıldızlı alaie otelde konaklıcaz sabah kavaltı aksam yemegı+reno kangoo araba+benzın hepsi 180 tl dir bilginize)arabaya para vermıyenler binemez yukarı cıkartmak dahı olsa para vermıoyenler bınmıcektır arkadaslar bılgınıze

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
mertcım cok haklısın mıllet arabada 1 kısılık yer vardır kısı bası 180 ytl para dusuyor alayie otelde konaklıyoruz 3 oğun yemk ve alanya pıyasası tabi araba varda pıyasa olmasmı tabikı olur gelmek ıstıyen bana veya merte ulassın

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
anday bizim kuzenden araba bulamazsak devreye girceksin mazotlu az yakan bi partner tarzı istiyorum çok olsa otobüsle gideriz yukarı neyse parası veririz çıkartırsınız

arkadaşlar o gün 22si benim doğum günümdü lütfen kusurabakmayın yanınızda olmak isterdim cumartesi turunuza katılıcam bi aksilik olmazsa görüşmek üzere:)

beyler bir gün önceden gitmeyin yarışa ben pazar günü sabah evden mesir macunu yeyip çıkıcam..hem ısınmış olurum.. bana katılmak isteyen olursa 1 kilo mesir mecunu yiyerek gelebilir.

@tarık olcan

Doğum günün kutlu olsun Tarık . Güzel bir akşamdı, bolca bisiklet muhabbeti yapıldı, oldukça verimli geçti, senin de aramızda olmanı isterdim.

Cumartesi turunu Zafer in ve benim de katılımımla gerçekleştiriyoruz. Zafer in toplantıda bahsettiği dağ tırmanış parkurunu yapacağız. Ayrıntılar için haberleşiriz, görüşmek üzere.

• Beğen
Tepkiler: tarık olcan
Arkadaşlar selam, aranıza çok yeni katıldım, uzun zamandır bisikletim yoktu ve yeni salcano ng650 aldım umarım doğru bir iş yapmışımdır. Biraz kondisyon yaptıktan sonra hafif doğa gezilerine (tabi varsa) katılmak isterim. Gelişmiş mağaza olamaması konusuna gelince bence Antalya bisiklet için ideal bir şehir (ben İstanbuldan taşındım) yokuşu yok gibi sadece bisikletin kullanım alışkanlığı maalesef ülkemizde yok diye düşünüyorum ama çevremize bu işi sevdirmekle gelişime katkı sağlayabiliriz, kullanıcı sayısı arttığı müddetçe de iyi bir mağaza açılması bence çok olası.

Geri