Scudo Sports

Antalya

@emregogus

Aramıza hoş geldin daha demin eski otogarın orda gördüm seni forumada girince kim olduğunu anladım... Gennellikle Gökhan Abi nin dükkanda buluşulup bir yerlere gidiliyor..

Scudo
@Hakan Yazman

Merhaba Hakan, haber için teşekkürler, ben de sana pm atıp sormuştum..OK..Bir başka sefer için tekrarını umarım..

hoşbulduk kardeşim, bende gördüm seni, benimkinin bir üstü vardı sanırım Team

@Hakan Yazman

selam arkadaşlar ben ve beyazıt (bisikletsiz) buluştuk şu anda dışardayız bize 0530 546 47 97 numaradan ulaşabilirsiniz tanışıp hep baraber bişeyler yapabiliriz 22.00 ye kadar dışardayız.

• Beğen
Tepkiler: Hakan Yazman
herkeze slmlar mıllet dıkıslerın alınmasına son 4 gun kaldı 4 gun meseye devam ama bu sefer kasklı :D:D:D

Bisikleti geri ayağa kaldırayım gidiyoz anday kaskını ayarla gel... Bugünkü 10 kişilik köpek topluluğu nasıldı ??? :D

@emregogus

arkadaşım aramıza hoşgeldin :D:D:D:D:D o yalımda gördüğün ağaçlara asılı olan bisikletlerden ortada asılı beyaz sedona benimdi :D:D:D keşke gelsedin yanımıza konuşurduk otururduk hepberaber

• Beğen
Tepkiler: emregogus
@tarık olcan

Hay allah, 7:30 kadar güncelleme olmayınca bilgisayarı kapattıydım, neyse telefonunuzu kaydediyorum, haberleşiriz. Selamlar...

• Beğen
Tepkiler: sadana
@emre arıkan

teşekkür ederim kardrşim, bisiklet yanımda değildi, şimdi arabadan inip bisikletçilerin yanına gelmeyeyim dedim:) gene karşılaşırız elbet.. Herkese iyi bayramlar

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
Herkeze iyi bayramlar .Tarik la saat 23:00 kadar Ev Restorandaydık Canlı müik de vardı herzamanki gibi .Kimsenin telefonu bizde olmadığı icin arayamadık arkadaslar keşke hep beraber orda olsaydık ortam çok güzeldi.

• Beğen
Tepkiler: Hakan Yazman
@beyazıt akan

Çok güzel vakit geçmiş anlaşılan, orda olmayı isterdim, telefon numaramı ö.m. ile gönderdim .

Biz de bu sabah Zafer Yalın ile 70-80 km kadar performans yaptık, dönüşte İnce Kum civarında karşıda yeşil yol bisikletli birini gördük (sanırım bianchi idi) kimdi acaba tanıyan var mı ?

Merhaba arkadaşlar. Her ne kadar yapılan bisiklet yolunu henüz kullanmamış ve şu an ki durumla ilgili gözlemlerim olmamış olsa da bisiklet yolu yapıldıktan sonra, yayalar kullanıyor diye pes etmenin ve yeni yapılacak olan yollar için de aynı düzensizliği bekliyor olmanın, bisiklet sporuyla ilgilenen ve bunu yaşam biçimi haline getirmiş doğayı seven, yanlış yapılanları izlemek yerine onları sorgulayan ve çözüm arayan aydın insanlara yakışmayacağını düşünmekteyim.

Antalya da ve Türkiye de bisiklet kullanımının malesef %1-2 seviyesinde olduğunu, trafiğin sadece motorlu taşıtlar için var olduğunu sanan yöneticiler tarafından yönetildiğimizi unutmayalım.

Öncelikli olarak önerim aşağıdaki link kullanılarak, yapılan bisiklet yolunun bisiklet kullanımı için uygun olmadığı ve uygun hale getirilmesi için yeterli uyarı levhalarının bulunmadığı ve bu yüzden sıklıkla yayalar tarafından işgal edildiği, Süleyman Bey' e hepimiz tarafından tek tek iletilmesi olacaktır. Eminim sonuçsuz kalmayacaktır.

(link)

Not: Nasıl karayollarında motorlu araç sürücüleri için bir hız sınırı varsa, bisiklet yollarında da bisiklet sürücüleri için bir hız sınırı olduğunu unutmayalım.

• Beğen
Tepkiler: togi ve ZekiAlper
Geri