Scudo Sports

Antalya

Scudo
vaaayyyy memleketimde bisikletçiler artıyor bende geldiğimde size buradan özel mesaj atarım arkadaşlar bide bisikletlerinizin markası ne acaba bu liman caddesi sonunda ben hep bi sedona 711 görüyorum da bunun sahibi de sizden birimi acaba

mert onlar 50 60 tl deil bi kadeh 70 tl sende bunuanladın inşallah bi mekan ayarlayın hepberaber takılalım mesela yat limanı dalgakırana biralarımızı alalım çekirdek cips fındık fıstık takılalım en güzel alemi biz koparalım:D:D:D

@Enis ÇETİNKAYA

merhaba Enis,

sana en yakın, eski lara yolunda olan Orpheus Bar yanındaki Pit Stop Cafede ucuz bir fiyat karşılığı güzel bisikletler kiralıyorlar. (bir diğer tarif de Bozkan petrolden eski lara yoluna çıktığında karşıda solda kalıyor=aynı yer). İyi pedallar.

Mert doğum günün kutlu olsun :000002158 :2gunsfiri akşam parti var :D :winkenlux :smily143: :cheer:

parti marti yok olum bosuna beklemeyin aksam ustu gelın gokhan abiye hediyelerımı verın pastanızı yersınız gidersiniz

abi ben parti verdim hediyeleri hak ettim:D. parti olmazsa hediyeleri unut sen. o zaman sana aldığım giant kadroyuda kendim kullanırım :D

merhaba arkadaşlar, Bende aranıza yeni katıldım. Ve sizlerle birlikte etkinliklere katılmayı çok isterim. Bu arada Antalya danım. Boş zamanlarımda kısa turlara çıkıyorum. ve bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: cem kılıç
Geri