Scudo Sports

Antalya

bugün sabah montajdadım öğleye bitirdim öleden sonra neco gökhan abi ben şevki abinin mağazasına gittik vallahi o şevki abideki ortamı özlemişim ya süper bi gündü

Scudo
merhaba arkadaşlar.antalya cevreli parkurlar hakkında antalya-burdur-ısparta cevresinde 30 yıldır sayısız parkur yaptım.bu konuda isteyen arkadaşlara parkurlar hakkında bilgi verebilirim.benim ve arkadaşlarımın en kısa parkuru 150 kmden başlar ve genelde 2 tane iyi cıkış vardır ve bozuk arazi yolları kullanırız. bu hafta sonu allah nasip ederse antalya-korkurteli(tahtalı beli 950m)-sögüt-fethiye yolu-gögübeli geciti(antalyanın en yüksek geciti 1850m)-seki veya yuva kasabası-elmalı-avdan-imecik_(karaman beli1230m) tahtalı beli -antalya
Not:rakım 0 mden başlayacak-hava ögle ssatlerinde baya ısınacak ve rakım cıkılacak-toplam mesafe230 km civarı olacak

Abi helal olsun size. Ne diyeyim artık ben de mtb ile kondisyon çalışmaya başladım sırf size yetişebileyim diye :p..Yarışlarda acayip bir faydası dokunuyor da :) Hoşcakal abi bir gün gezelim artık senle..

ya pardon özür dilerim sizi saymamışım
helal olsun antremanlarınız süper gidiyo devam edin

he he öledir ...! biz sizin arkanızdaydık biz yarım saat bekledik vedat abi durun dedi yoksa merak etme arkanızdaydık!:eek:

Sevgili Alper, cok guzel ve yerinde bir etkinlik.Simdi okudum,her yıl ayni etkinligi geleneksellestirirseniz iyi bir iş basarmıs olursunuz.Bir gurup arkadas,her yıl yılbasında gece denize girerler ve artık gelenek halini aldı.Ki bu konu gundemde kalması gereken ve asla unutulmaması gereken bir konu.Tebrikler.Bende varım

@myant

Elimden geldiğince her yıl katılmaya çalışacağım abi. Maksat bu tür konulara dikkat çekerek toplumu aydınlatmak..
Hoşcakalın görüşmek üzere

Herkese merabalar. Yazları antalyada oluyorum. Bu sene maalesef bisikletimi getiremedim. Laradayım. Bisiklet kiralamayı düşünüyorum. Fakat hiç bir yeri bilmiyorum. yardımcı olabilir misiniz?

bırakın şimdi gokhan abıyıde benım dogum gununu ne yapıcaz mınıcıty gecınce 50 ılerde 60 tl var neco anladı:D oraya goturebılırsınız:D

• Beğen
Tepkiler: TheCarpediem07
Geri