Scudo Sports

Antalya

Scudo
Mustafa yarimizdan cogu calisiyor yada halen ögrenci ancak aksam 9 gibi firsat buldukca cikiyoruz hafta icleri

Gezi güzeldi.Dönüşte 50 km kala patlıyan teker bana iyi tempo yaptırdı:D

8 km de bir tekeri şişir sonra asıl pedallara:D

Ha bu arada Atahan bir dahaki sefere gözlük tak yoksa tırın arkasında tek kalırım yine:D :cool: :Skull-175

Haftaya pazar actionlu,başka bir turda görüşmek üzere.:cool: :Skull-175

• Beğen
Tepkiler: Mösyö-balerin
@miwok_07

Bekleriz.

Görüşmek üzere.

@Erdem Eryiğit

4 Kişiyle başlayan mükemmel bir turdu:)

Bende katılan herkese teşekkür ederim.:)

• Beğen
Tepkiler: Atahan Akıllı
@miwok_07

valla senin bizi bulman geerkir bide gezi gibi illa bi mekana sürmüyoz hafta içleri rasgele turluyoz

Bu pazar Güver uçurumu parkuru yapacağız.Yine uzun yol olucak.Gittiğimiz yerde yine mangal sefası yapılacaktır.:D

Buluşma yeri:Selekler önündeki park buluşma saati 7:00Çıkış saati 7:30

Geç kalanlar beklenilmeyecektir.

Katılmak isteyenlerin mesaj yazması rica olunur.

Ona göre hareket edilecektir.

Görüşmek üzere.:all_right :cool: :Skull-175

emre abı haklı rastgele yerler secılıyo canımız yereye ısterse hafta sonları pılanlanmıs yerlere gıdılıyo

@Erdem Eryiğit

Geçen pazar olanları unuttun mu ?

Anca.

antalyada vedat arkadadısım var.ayda 1500 km yol yapmakta.baya parkur biliyor.istanbuldan geldi,yol yarışcısı o konuda sana vedatla yardımcı olabiliriz.ayrıca her hafta sonu üniversitedeki bisikletliler dernegi turlarına katılabilirsin.

ertan ben bu pazar sizinle olamicam dersane sonrası kemer e gitme durumum var merhum dedem için bi mevlüt yapılcak mayıs sonunda onun için hazırlık yapmamız geerkiyo kemer deki evde beni sayma bu hafta

Önümüzdeki Pazar günü yani 3 MAYIS da Bisikletliler Derneği gezisi olucak. Saat 8.30 da Olbia simitçi kafe de görüşmek üzere

Geri