Scudo Sports

Antalya

Mert bunun aciklamasini dün yaptim.Eger gidip baska bir anlamda cikartiyorsan diyecek bir seyim yok!!

Scudo
ben anladım ne oldugunu sen içini rahat tut artık bır tane pul yok
babam arkadaslarını iyi tanı demıstı gilmiştim bir gün senı sırtından vurucaklar dedıydı bırı vurdu bakalım sıra kımde?

• Beğen
Tepkiler: Semican Baydur
Tamam mert sen hayatta herseyi hep düsündügün gibi algilamayi devam et bu kafa ile fazla sürmez zaten

Kimsenin parasini yedigim yok cimri ve belescide degilim sana gelirsem kullandigimi söyledim bunu acikladim halen üstüne üstlük kendini hakli cikmaya calisiyorsun.Anday gelmedi bu da benim geziyi gidip onu kullanacagim anlamina geliyor.Gitmiyecek olsaydim gel al derdim demi neyse bu konu fazla uzamasin konusacak bir sey varsa yüzyüze konusmayi tercih ederim.

• Beğen
Tepkiler: Semican Baydur
Ya Kendime Bir Bisiklet grubu bulamıoyrum ..Kendi Başıma dolaşıyorum..Bianchi Miwokm war ;)

Bianchi Miwokum war başlıktaki gibi kendime bir grup arıorum ..Herzaman yanınızada olabilirim.Tüm etkinliklerede Katılabilirim şimdiden teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
Forumda sürekli pazar günü kampüste bulusalim konusunda gezileri bulursun.Bizim bu konuda ise napilan ne edilen ani kararlarimizi gidecegimiz yapacagimiz seyleri bulursun

Geri