Scudo Sports

Antalya

migrosun karşısındaki soner deniz bayisi bmx gt sipariş etsek getirte bilirmi? yada başka bir yer?

Scudo
@gökberk

GT marka olarak yokda canlı olarak görebilecegin bir specialized bmx satan yer var. Gökhan çiğdem abinin dükkanına gidip yerinde görebilirsin bmx ' i Antalya da pek canlı satan yer yok cogu sipariş üzerine getiriyor..
Adres: Barbaros çaybahçesi arkasındaki sokak üzerinde solda kalıyor. Zemin katta zaten kime sorsan gösterir.

mayısa kadar beklersen bı tane gt aır gelecek o zamn canlı gorme sansın olur....hanı su plastık jantlı olanlardan:sigaraiciama normal bmx ıstersen elımde 2 tane bmx mevcut ılgılenırsen ozel msj yoluyla ulasabılırsın

Mekanik sorunlardan dolayı istemedende olsa bu günkü turdan sonra turu iptal etmek zorunda kaldım.

Herkese iyi akşamlar.

"Burası kamunun malı. Halka açık, özgür düşünen ve saygılı bir platform. "
Burada herşey konusulur tabi kurallar dahilinde.. :D Reklam gibi oldu.
Emre arkadaşımızın konusunu gökberk arkadaşımıza yardım etmek maksadıyla hafif dagıttık galiba bu yüzden kusurumuzu mazur görünüz..:eek:
Lütfen konunun açılış amacına saygılı olalım sonucta burada Antalya nın sorunları çözüm bekliyor ;)..
Tüm bisiklet camiasına sevgilerimi sunarım..

nolmus len eleman bısey sordu yardımcı olalım dedık, yenı konumu acsın ılla dagıtırım bak ortalıgı zaten pedal bacagıma gırdı ıskıllıyım bugun cızerım facanızı kapcıkagızlılar:sigaraici

öncelikle gecmis olsun. özellikle yeni hareketler denerken ayaginiza elastik bandaj sarsaniz. iyi olur esasinda. hem de hareket kabiliyetinize hic etkisi olmaz. bilmem deneyen var mi.

degıl bandaj 4 tane ust uste kot bıle gıysen o pedal ılla bacaga gırıyor:sigaraici

Benim kullandıgım dizlikten tavsiye ederim. Ayrıca 1 adet kullanılmamış dizlik ve kaval kemiği koruyuculu var istersen sana ayarlayayım :)?
Geçmiş olsun semih.

Geri