Scudo Sports

Antalya

Scudo
@freeRide07

Aynen dogru. Yarınki gezimiz hava şartları güzel olursa gerçekleşir umarım:eek:

@Ertan ABA

bne açıköretim falan sandımda ondan sordum hacı tamam ingilizce beni aşar:D

• Beğen
Tepkiler: Ertan ABA
yamurlu olmazsa herkes meşede olcak ancak herkes kaskını getirsin bu kask işi çok önemli alanya yarışındaki kazayı serettikten sonra kaskı birkez daha şart kıldım kendime

bugün hava heralde yağışlı ama yağış olmazsa herkes meşe mtb cup ta buluşcak :D

Hakem olarakta kronometre yi ben tutacaktım.böyle giderse bugün yarışımız iptal olabilir.hava hiç açacağa benzemiyor :rolleyes:

:( Keşke yağmurlu olmasaydıda kaskımızı takıp gelseydik ama ne yazıkki dinecek gibi değil bu yağmur:( :(

Gökhan abimizin dükkanı bahçelievler mevkiinde barbaros ilköğretim okulundan yukarı yöne doğru(100.yıl)çıkarken solda köşede Türkmen eczanesi var .Bunun hemen yanında BİKE HOUSE'u göreceksiniz.Yanlız kaldırımın biraz aşşağısında olduğunu unutmadan söyleyeyim.Dikkatinizi mutlaka çekecektir zaten...Aynı zamanda teknik servislikte yapıyor.Size her konuda yardımcı olacağına eminim.Daha ne olsun ....

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
@geotech emre

öğleden sonrada havanın iyi olacağını sanmıyorum yağni bu gün hiç bi aktivite yapamıcaz :(

beyler yağmura ve çamura rağmen ben deniz ve can üçlüsü bir antrenman turu yaptık donumuza kadar ıslandık ama süper oldu..

• Beğen
Tepkiler: Erdem Eryiğit
Geri