Scudo Sports

Antalya

Scudo
evet 3-4 gün sonrası tam belli olmuyo ama ertesi günü kesin belli oluyor

Hava iyi olsa bile bisiklete binemeyeceğim.

Kötü bronşit olmuşum.

Hala iyileşemedim.

Size iyi turlar.

@andy

1 torba ilaç kullanıyorum ama çabuk geçen bir hastalık değilmiş.
Napalım bekliycez.
Ama ilk zamana göre hafifledi.

Burnumdan bazen nefes alabiliyorum:)

zaten bende turlamak istemiyordum iyi denk geldi :D
şaka bi tarafa geçmiş olsun ertan abicim. bende bütün haftasonunu evde geçirmeyi planlıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Ertan ABA
pazar gunu rampadan atlamak ısteyenler bana ulassın...yenı dırt-jump ramplarımızla hızmetınızdeyız:Dama sadece atlıyacaklar ulassın.x-games rampaları gıbıdır haberınız olsun:sigaraici

@atahan07

Teşekkür.:)

İnan sadece dershaneye gitmek için evden çıkıyorum o dereceyim.

Haftaya kadar toparlanmaya çalışacağım.

Görüşmke üzere.

@freeRide07

Merak ettim şu rampaları bi fotoğraflayıp koysanıza bölüme... şöle bizde görelim Türkiyede neler oluyor...

olmaz o aramızda sır:Drampayada goturkene gozlerını baglıyp goturcem zaten...oncedende ıyı kotu yapmıstık,sonra sızlere omur....:sigaraici

beyler pazar saat 13:30 da meşe kapısındayız antreman yarışı yapcaz kendi çapımızda

pazar hava yağmurlu gibi hava tahmin raporu buyrun :

(link)

@Ertan ABA

ertan burnun bazen kesiciye giriyo

sen hangi dersanye gidiyon ertan bu arada geçmiş olsun

• Beğen
Tepkiler: Ertan ABA
Dirt jump yapmaya gelirim ama rampanın yerini ifşa etmelisin;)! Bu arada ben de kendi adıma rampa yapabilirim buradan da meraklılarına duyurulur zaten Antalya da kaç tane var? yada kaç kişiyiz??? bi düşünelim bence bu yüzden rampa yapmaya gelicekler arıyorum:eek:
Bir an önce hem de başlayalım şu rampa merasimlerine arkadaşlar artık çamurun tadı kalmadı!
"Ben yakınlara bir yere rampa yapıcam isteyen gelip yardım edebilir.."
Herkese kendi kulvarında başarılar

nerde bu mağazalar yahu ben de öğreniyimde gidip bakıyım kron sedona trek geotech fln satan bisikletcilerde mevcutmudur antalyada acaba? netten alcam yoksa biiskleti uğraştırcak biraz gönül ister almadan önce canlı görüyüm deneyim:D

Geri